hhacek Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Mam problem z windows Vista, pare dni temu znikna z pulpitu " kosz " i nie moge go nigdzie znalesc , czy moze ktos mi powiedziec gdzie go szukac? dzieki
Gość rob Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 U mnie jest pod biurkiem wiem, że nie wypada, ale ...
adamq Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Wybierz na pulpicie prawy przycisk myszy, następnie wejdź do personalizuj i tam powinna być jakaś zakładka, gdzie zaznacza się ikony które mają się wyświetlić na pulpicie (Mój komputer, Dokumenty, etc.).
letallec Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 U mnie jest pod biurkiem Za takie teksty sie kropki dostaje . Ale nie wszystkich obowiazuje ta reguła
Gość krzychuzzz Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Microsoft po to wymyślił Viste żeby ludzie polubili XP....
Gość spedyt Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 U mnie jest pod biurkiem Za takie teksty sie kropki dostaje . Ale nie wszystkich obowiazuje ta reguła Buhahaha przeglądnij cały ten dział , jak znajdziesz TU ostrzeżenie to daj mi znać
hhacek Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Opublikowano 16 Lutego 2008 Wybierz na pulpicie prawy przycisk myszy, następnie wejdź do personalizuj i tam powinna być jakaś zakładka, gdzie zaznacza się ikony które mają się wyświetlić na pulpicie (Mój komputer, Dokumenty, etc.). dzieki adamq , zrobilem , juz jest OK, mozna zamknac pls.
alvaro Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 pozwolę sobie jeszcze się wtrącić : letallec Za takie teksty sie kropki dostaje . Ale nie wszystkich obowiazuje ta reguła decayed nie w dziale "na każdy temat" gdzie jak nazwa wskazuje rozmawiamy o wszystkim i o niczym - traktowany jest po prostu ulgowo; nie ma równych i równiejszych na tym forum
Rekomendowane odpowiedzi