pawullonn Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam koledzy Mam pytanko jestem w trakcie wymiany kluczyka i na dniach będę gp kupował. Chciałbym się zapytać o sterownik do centralnego, ponieważ w moim audi nie ma sterowania radiowego i jest zamontowany przez Niemca nieoryginalny sterownik do centralnego (oryginalny centralny chodzi po kluczyku w zamku włącznie z domykaniem szybek), czy jest jakiś sterownik nieoryginalny z allegro typu scyzoryk którego elektronika będzie pasować do oryginalnego scyzoryka??
aju Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 gdzieś kiedyś widziałem takie coś... ale wolał bym dokupić ORI pompkę i wszytko ładnie pokodować
krzysaudi Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam. Ja kupiłem kiedyś takie coś i działa super http://allegro.pl/klucz-pilot-sterownik-zamka-vw-skoda-seat-i1785175378.html
pawullonn Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 kupiłeś takie samo jak na tej aukcji i pilocik ten pasuje bez przeróbek w miejsce oryginalnego w scyzoryku audi na 3 przyciski?? Bo scyzoryk od vw skody i seata jest troszke inny. Jeśli tak to super sprawa i zamawiam coś takiego
krzysaudi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja kupiłem kiedyś coś takiego - poszedłem do człowieka który dorabia klucze i kupiłem od niego pasujaca oryginalna obudowe kluczyka do tego - i wten sposób miałem oryginalny kluczyk - a nie jakieś tak badziewie z ryżu . Krzysiek
pawullonn Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ale powiedz masz kluczyk który wygląda tak jak na aukcji http://moto.allegro.pl/klucz-kluczyk-audi-a2-a3-a4-a6-faktura-vat-3-przyc-i1784707554.html ??
krzysaudi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja miałem własnie coś takiego . Najlepiej jak zadzwonisz do gościa który to sprzedaje i sam dowiesz się co i jak od niego . Krzysiek
janjazda Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 gdzieś kiedyś widziałem takie coś... ale wolał bym dokupić ORI pompkę i wszytko ładnie pokodować Aju, ja mam zwykły kluczyk, a chciałbym mieć ori scyzoryk z radiowym sterowaniem, czy wystarczy, że kupie taki ori scyzoryk audi i przekoduje ten sterownik który mam? czy ten sterownik z opcją radiową jest inny?
pawullonn Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 kolego ja mam tak samo zwykły kluczyk bez sterowania radiowego, Niemiec założył sterownik nieoryginalny z pilotem, a teraz właśnie zakupiłem scyzoryk, przełożyłem pastylke z plastikowego klucza serwisowego i jutro do wyrobiuenia grot i scyzor gra z tym że sterowanie jest nadal z nieoryginalnego pilota. Aby zrobić sterowanie radiowe scyzorykiem konieczna jest wymiana pompki od centralnego na taką która obsługuje tą funkcję, lub kupić taki sterownik jak podał kolega krzysaudi , ja będę robił wersję od krzysaudi
janjazda Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Aha, czyli sterowniki są inne, no to trzeba będzie kupić taki nie ori sterownik, dzięki za info
trezor4 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a jak mam zwykly kluczyk a nie scyzoryk to musze pozatym jeszcze dorobic klucz , tzn naciac na tym grocie od scyzoryka to co mam an swium zwyklym , czy ze zwyklego pasuje p&p do scyzoryka ?
trezor4 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 musisz kolego nacinać no spoko ale bedzie dzialac z moim modulem kluczyk np z polifta ? wystarczy zmienic grot i zakodowac imo ?
Rekomendowane odpowiedzi