mati101086 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zakladam nowy temat gdyz nie znalazlem odpowiedzi na swoje pytanie na forum mianowicie czy w 1z jest sygnal dzwiekowy podczas zapalania sie rezerwy ? bo u mnie sygnal nie dziala a wydawalo mi sie ze byl mam czyjnik temp. miedzy chlodnica a zderzakiem samochodu a na blacie nie wyswietla temp jak zdiagnozowac moj problem
pepik Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zakladam nowy temat gdyz nie znalazlem odpowiedzi na swoje pytanie na forum mianowicie czy w 1z jest sygnal dzwiekowy podczas zapalania sie rezerwy ? bo u mnie sygnal nie dziala a wydawalo mi sie ze byl mam czyjnik temp. miedzy chlodnica a zderzakiem samochodu a na blacie nie wyswietla temp jak zdiagnozowac moj problem Nie masz wyświetlacza w zegarach a czujnik o którym piszesz jest od klimy, możesz go też wykorzystać do wyświetlania temperatury w liczniku tylko musisz dołożyc właśnie owy wyświetlacz Co do pierwszego pytania to powinno być przerazliwe piiiii
mati101086 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 no wlasnie tylko nie ma tego przerazliwego piiii
pepik Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 no wlasnie tylko nie ma tego przerazliwego piiii A kontrolka się zapala?
mati101086 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 kontrolka sie zapala normalnie chociaz mam problem jak wielu uzytkownikow z wariujacym wskaznikiem poziomu paliwa
Golem1 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 sprawdź czy działa ci sygnalizacja włączonych świateł jak wyciągniesz kluczyk i otworzysz drzwi kierowcy jak nie to masz głośniczek w liczniku do wymiany.[br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 16:48_________________________________________________co do czujnika temperatury zewnętrznej to musisz sprawdzić w liczniku czy masz włożony wyświetlacz albo czy dochodzi kabelek do licznika od wskaźnika.
mati101086 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 sygnalizacja dziala jesli chodzi o dzwiek wlaczonych swiatel to dziala a do licznika kiedys w wolnej chwili sie dobiore
buras933 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Powinien byc chyba w kazdej A4 jest
Rekomendowane odpowiedzi