freekPL Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam.Mam problem z linką podnoszenia szyby u kierowcy.Wiecie może jak nawinąć tę linkę na bęben?Za chiny nie mogę tego zrobić
wrclaguna Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Kup lepiej cala nowa z plastikaami
Onkel Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 W innym aucie kiedyś próbowałem nawinąć i tylko tyle, że się namęczyłem z tym wszystkim. Daj sobie spokój i tak jak radzi wrclaguna kup sobie nowy zestaw
Bieniek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja nawijalem i dalem rade kilkukrotnie. Tylko nei wiem jak ma CI to wytlumaczyc... Zaczepiasz nawijasz w odpowiednia strone i bedzie hulac.
GRazny Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 chopy... a gdzie nowy zestaw można znaleźć? ASO? może numerki jakieś macie?
Bieniek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Grzes uderz do Inter Carsu.Cena okolo 150zl.
freekPL Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ok udało się nawinąć.W razie awarii mechanizmu nie polecam kupywać samej linki z bębnem.Za dużo roboty.
GRazny Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Grzes uderz do Inter Carsu.Cena okolo 150zl. nie kumam w takim razie tych cen na allegro po 200zł za używki... chociaż tam jest w całości
freekPL Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Przepraszam panowie że odświeżam. Wiecie może gdzie kupić tanio ten mechanizm?I czy mechanizm do auta z np 04r bedzie pasować do mojego 01r? Takie coś by się nadawało http://allegro.pl/podnosnik-szyby-audi-a4-od-2002-nowy-elek-lewy-prz-i1753417725.html ?
fayera Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Przepraszam panowie że odświeżam. Wiecie może gdzie kupić tanio ten mechanizm?I czy mechanizm do auta z np 04r bedzie pasować do mojego 01r? Takie coś by się nadawało http://allegro.pl/podnosnik-szyby-audi-a4-od-2002-nowy-elek-lewy-prz-i1753417725.html ? będzie która strona?
elmartinez Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Będzie pasował. Na twoim miejscu nie szukał bym tanio tylko poszedł kupić nowy. Ostatnio też szukałem tanio i niestety jeden kupiony na "szrocie" nie wytrzymał tygodnia a drugi tak chrobotał, że bałem się że nie wytrzyma 2 godzin. Skończyło się na kupnie nowego z ASO
pakotomasz Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Będzie pasował. Na twoim miejscu nie szukał bym tanio tylko poszedł kupić nowy. Ostatnio też szukałem tanio i niestety jeden kupiony na "szrocie" nie wytrzymał tygodnia a drugi tak chrobotał, że bałem się że nie wytrzyma 2 godzin. Skończyło się na kupnie nowego z ASO Ja kupiłem nowy zamiennik i okazało się, że szyba bardzo ciężko chodziła góra/dół. Mechanior założył mi ori używkę, ale w naprawdę dobrym stanie i jak narazie jest gitara Jeśli nowy to tylko ori, bo przy zamiennikach nie wiesz na co trafisz.
freekPL Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 Założyłem ten mechanizm i wg. mnie jakościowo jest trochę lepszy niż orginał.Także polecam bo jest niedrogi
Rekomendowane odpowiedzi