zwierzakfm Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 sprawa rozwiazana, w module 09 mialem kodowanie 00011. mam zainstalowany czujnik zmierzchu i automatycznie sciemniajace sie lusterko zew. i wew. zciemnianie tez nie dzialalo. jak tylko zmienilem kodowanie na 01011 to lusterko zaczelo dzialac i swiatla w pozycji 0 sa wylaczone. jutro w dzien jeszcze wyprobuje opcje AUTO we wlaczniku swiatel, bo jak do tej pory tez nie dzialalo. wszystko prze jeden glupi bit
wrclaguna Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 No i sprawa sie rozwiazala teraz wszystko smiaga . Tak mysalem ze przez czujnik zmierzchu ktory masz swiatla swiecily w pozycji O .
domin79 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Grześ a jak to jest u Ciebie , w pozycji 0 światła sie zapalają czy są wyłączone bo u mnie jest tak że na 0 odrazu sie odpalają
wrclaguna Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Sa wylaczone u nie tez siedzi lusterko w srodku z czujnikiem zmierzchu Mam wylacznik AUTO .
domin79 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 no i ja mam lustro z czują , tylko kiego grzyba na 0 światła sie załanczają
wrclaguna Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 no i ja mam lustro z czują , tylko kiego grzyba na 0 światła sie załanczają Mysle ze posprawdzales kodowania
zwierzakfm Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 sprawdzilem wlacznik swiatel w pozycji AUTO i przy niezle swiecacym sloneczku swiatla sie nie zapalaja. wczoraj w nocy sie zapalaly wiec jest git. nic tylko podziekowac za rady i sugestie
domin79 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 ..no jasne kodowanie na czujnik światła + xenon i nie na skandynawie
Rekomendowane odpowiedzi