Młody Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 No młody widze że prezent pasuje idealnie ps. słuchaj starszych No masz racje Cuber niestety kurcze dużo lepiej wyglą :th: jeszcze tył na s line zmienię :th: i lampy na led :th: aha i lotkę trzeba na dach wsadzić a teraz najwaźniejsza sprawa to zawias o 20 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Oj dużo tego jeszcze :th: ale wygląda z tym czarnymi grilami montujesz hidy wiesz gdzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Oj dużo tego jeszcze :th: ale wygląda z tym czarnymi grilami montujesz hidy wiesz gdzie??? Myslę ze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danielo89prezes Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 mi się bardzo podoba!! oryginalnie zrobiona nie taka jak wszystkie!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Oj dużo tego jeszcze :th: ale wygląda z tym czarnymi grilami montujesz hidy wiesz gdzie??? Myslę ze tak czyli następna elektrownia :polew: widzę że szukasz zawieszenia :th: super sprawa :th: polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jutro będą ledy na tył prawda Robert ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Prawda Andrzejku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Młody ostatnio widzialem na allegro zwieche od S4 za 400 zeta :gwizdanie: wiec jak to szukasz tej zawiechy skoro aukcje Ci obok nosa przechodzą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Poziek ja wzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 I fotele :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Poziek ja wzial no to nieźle , jak jeszcze zobacze ze ma "moje" fotele które mi ktoś przelicytował to dostanie po :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Moze to malik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Moze to malik Mailk miał odpuscić :gwizdanie: dobra koniec OT bo Mlody sie zdenerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 zawiecha od S4 to raczej nie podpasuje do FWD.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 I fotele :polew: Moze to malik Moze to malik zawiecha od S4 to raczej nie podpasuje do FWD.... Mailk miał odpuscić :gwizdanie: dobra koniec OT bo Mlody sie zdenerwuje Kurde forum sobie zrobili o fotelach a Cuber pre_pl ma chyba rację z tym od s4 zwine cały zawias waskipl :> Prawda Robercik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Nie ma sprawy SUPER wygląda :th: A ja dalej się zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Piękna jest , nic wiecej nie musze mowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Piękna jest , nic wiecej nie musze mowic. Dzięki :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 No widzę MLODY, że starasz się żeby te twoje paści chociaż trochę przypominały normalne autko . ( żartuje). Teraz poważnie. Wiesz ze masz zajeb….. auto, tak trzymaj a będą z ciebie kiedyś ludzie. Zderzak RIEGERA był wypas, ale ten od eski tez pasuje Fele prawie tak ładne jak moje , tylko trochę większe i fajniejsze . Ogólnie autko wypas. Możesz mnie takim zawieść na wesele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 No widzę MLODY, że starasz się żeby te twoje paści chociaż trochę przypominały normalne autko . ( żartuje). Teraz poważnie. Wiesz ze masz zajeb….. auto, tak trzymaj a będą z ciebie kiedyś ludzie. Zderzak RIEGERA był wypas, ale ten od eski tez pasuje Fele prawie tak ładne jak moje , tylko trochę większe i fajniejsze . Ogólnie autko wypas. Możesz mnie takim zawieść na wesele Mówisz i masz a do wesela się jeszcze zmieni :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi