verpa Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam ,mam problem z przegubem, mianowicie zauważyłem smar na osłonie, jednak trykotania i innych dzwięków nie ma. Stąd moje pytanie, czy wymienić samą osłonę przegubu czy, nie bawić i zakupić cały przegub zewnętrzny ?
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Wystarczy zmienic oslone zrob to lepiej szybko
verpa Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 na dniach zrobię, tylko nie wiem czy nie lepiej będzie wymienić całości, żeby potem w koszta nie pójść
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 na dniach zrobię, tylko nie wiem czy nie lepiej będzie wymienić całości, żeby potem w koszta nie pójść Pewnie guma pekla ze starosci zmien bo do srodka dosaja sie rozne smiecie a co z tym sie wiaze moze cie czekac zmiana przegubu
verpa Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 najgorsze, że nie wiem ile czasu już tak jeżdżę, dziś dopiero zobaczyłem, że przegub jest uwalony w smarze. Ale jeśli piszesz, że wymiana samej osłony wystarczy, to i pewnie tak zrobię.
przemol19811 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 znaim wymienisz gume to dołożyć trzeba smaru
mlodyy Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 guma to koszt 30zl max dobry przegub to 300zł wiec wymię gumę jak nic się nie będzie działo to będziesz śmigał, jak zacznie strzelać to wymienisz przegub i stracisz 30zł a nie 300zł
augustA4 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Przy wymianie oslony mozesz wyciagnac przegub i go dobrze przemyc. Nalozyc nowy smar i smigac dalej.
Rekomendowane odpowiedzi