snowboarder Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja sie napalilem na nowy S6 Avant, ale sie okazalo, ze w US nie bedzie Można sprowadzić Nie, nie mozna. Jesli jakis samochod nie jest oficjalnie sprzedawany w US, to go po prostu nie mozna sprowadzic. Moj kolega, Francuz przekonal sie o tym na wlasnej skorze i kosztowalo go to jakies $30K. Mial w Paryzu TT, jeden z pierwszych. W US jeszcze ich nie bylo. On bez specjalnych przygotowan, wsadzil auto na statek i wyslal do LA. W porcie tu sie dowiedzial, ze musi zaplacic za pelne testy tego modelu, czy nadaje sie na rynek US itd. Podobno jest taka procedura przy kazdym nowym wprowadzanym europejskim i japonskim modelu, tyle tylko, ze zwykle koncerny za to placa. Jemu powiedzieli - chcesz auto - sam plac. Nawet nie wiem ile to bylo, ale jakas rownowartosc kilkunastu conajmniej TT. Wyslal Audi z powrotem do Francji. Niezle, nie?
Jaro Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 420 PS ja tez chce !! >>GRATULACJE<< [ Dodano: 16-11-2006, 22:20 ] do 100 km/h to chyba nie jeden z nas chcialby zeby jego niunia tak mknela
jupo Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 No wszystko ładnie, ale pokaż jak to śmiga bokami
RaFi^^GW Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 tylko pozazdroscic samochodu moze sie kiedys takiego dorobie... a ile pali ? ze spytam z ciekawosci ?
sline Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Opublikowano 17 Listopada 2006 GRATULACJE Dzięki No wszystko ładnie, ale pokaż jak to śmiga bokami Never... a ile pali ? ze spytam z ciekawosci ? Pisałem już wcześniej, na trasie 15, miasto 18.5
Pikuś Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 No wszystko ładnie, ale pokaż jak to śmiga bokami Never... To, ze tak powiem autko chyba dla szpanu i szybkiej jazdy. :razz: Taka moc i nie bawic sie tym to szkoda. :razz: Przeciez to az sie prosi zeby bokami jezdzic.
sline Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Opublikowano 17 Listopada 2006 Jak byś miał takie auto to też byś nie jeździł tak jak napisałeś wcześniej. Poprostu szkoda auta. I w sumie ja i tata wolimy szybką jazdę niż jazda bokami. No i nie wiem o jakiej jeździe mowa, skoro to quattro :roll:
Pikuś Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 sline, to ze Quattro to przy takiej mocy dopiero potrafi pokazac. Chyba widziales jak Subarki i Miski wywijaja i one maja nie cale 300. :razz: Nikt wam nie kaze tego robic. Co do mojej jazdy to ja swoim juz na mokrym probuje, a mam za ledwie cos kolo 140 koni. :mrgreen: Mam nadziej, ze w zime go nie schowacie do garazu.
pet3r Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 Jak byś miał takie auto to też byś nie jeździł tak jak napisałeś wcześniej. Poprostu szkoda auta. I w sumie ja i tata wolimy szybką jazdę niż jazda bokami. No i nie wiem o jakiej jeździe mowa, skoro to quattro :roll: mi szybka jazda daje tylko odrobine adrenaliny, zdecydowanie wole trudniejsze technicznie smiganko jakies baczki wokol slupow na parkingu, ostre zakrety z jak najwieksza predkoscia, to jest zabawa popatrzcie na jupo - on wie co znaczy czerpac przyjemnosc z jazdy
RaFi^^GW Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 To nie pali Ci duzo jak na taka moc ... spodzielawem sie wiekszych cyferek ;0
Gość Tomboy Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 to nie S2.... inna technologia ale rzeczywiście fajne spalanie
pet3r Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 Taa... A komplet opon kosztuje XXXX Wierzcie mi ale to auto nigdy w rekach moich ani taty nie bedzie smigało bokami :razz: A w zimie trochę będzie jeżdzone. Przecież, od czego jest Pajero Gdzieć widziałem filmik jak w programie "Fifth Gear" M3 i RS4 nowe śmigały boczkami. Tzn m3 smigało a rs sie obracał Jak znajdę to wkleję. Część 1 http://youtube.com/watch?v=B4Uzf1dtYmU Część 2 http://youtube.com/watch?v=v3BCUNARokY szczerze mowiac, to RS wcale tak sie nie obracal... moze na poczatku kolesiowi nie wychodzilo ale pozniejsze wyprowadzone poslizgi byly niesamowite.
wiki Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 nie no Audi smigało lepiej i jak ciągło do przodu i wygląd też lepszy
Pikuś Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 Taa... A komplet opon kosztuje XXXX No i teraz to mnie rozwaliles. Skoro was stac na takie auto to i na opony, a ja wam nie kaze caly czas tak jezdzic. Moze zamontujecie jeszcze gaz do tego dla oszczednosci. Koniec OT.
jupo Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 Taa... A komplet opon kosztuje XXXX No i teraz to mnie rozwaliles. Skoro was stac na takie auto to i na opony, a ja wam nie kaze caly czas tak jezdzic. Moze zamontujecie jeszcze gaz do tego dla oszczednosci. Koniec OT. Jak byś miał takie auto to też byś nie jeździł tak jak napisałeś wcześniej. Poprostu szkoda auta. I w sumie ja i tata wolimy szybką jazdę niż jazda bokami. No i nie wiem o jakiej jeździe mowa, skoro to quattro :roll: mi szybka jazda daje tylko odrobine adrenaliny, zdecydowanie wole trudniejsze technicznie smiganko jakies baczki wokol slupow na parkingu, ostre zakrety z jak najwieksza predkoscia, to jest zabawa popatrzcie na jupo - on wie co znaczy czerpac przyjemnosc z jazdy Popieram Pikuś i Pet3r w 100%. Trzeba było se kupić diesla .Szkoda że takie autka się marnują, no ale cóż niektórzy traktują to jako wozidełko" i tyle, koniec wypowiedzi. Pozdro P.S. Dla "facetów" w niedługim czasie dodam filmiki jak S4 kręci bączki na asfalcie.
pet3r Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 No i nawiasem, jak by was ojciec przewiozł 'normalnie' to byście fotele zapaskudzili... na prostej? na prawde nie korci ojca zeby czasem przycisnac i poszalec autem?? w sumie wiek juz nie ten na szalenstwa, ale takie autko adrenaliny moze dostarczyc wiec kto wie...
sline Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Opublikowano 18 Listopada 2006 No serio nie korci :razz: Wiem jak się zachowywali ostatnio autostopowicze, tacy znawcy a potem sie uciszyli i kurczliwie trzymali. No i to była codzienna jazda. Dla mnie lepsza jest jazda szybka po kretych drogach itd
pet3r Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 Dla mnie lepsza jest jazda szybka po kretych drogach itd ale taka jazda to tez katorga dla opon i czesto laczy sie z wyprowadzaniem auta z poslizgu. chyba jednak lubicie pojezdzic inaczej niz cisnac na maxa na prostej?
wosiek Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 cóż można rzec: piękne szybkie audi... jedynie co moge sobie narazie kupić to takie felgi jakie masz w tej rs6:P [kolego ty chyba lubisz ostrzeżenia zbierać. przemysł to zanim następnym razem coś takiego wykopiesz]
pet3r Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 to żeś temat odkopał BTW coś nam sline zniknął z forum, obraził się chyba na nas...
Rekomendowane odpowiedzi