audiii a4 Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam . czy wie ktos gdzie w Zielonej Górze lub okolicach mozna dac do naprawy panel klimatronika (gaśnie ,nie działają przyciski nieraz i wylał mi sie letko wyświetlacz) ?? prosze pisac temat zgodnie z regulaminem tym razem poprawilem
dziuniek Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 witam słyszałem że w gubinie naprawiają coś w takim stylu podam ci telefon to sprobuj sie dowiedzieć [068]3596110
7JK8 Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 zobacz w warsztacie na forum jest pokazane jak naprawić klimatronik (bez wylanego wyświetlacza) . Mialem też to samo gasł wyświetlacz i przyciski nie działały czasami, wziolem wymontowałem, rozebralem. Lutownica w ręke i tam gdzie mogłem dojść bezproblemowo, czyli nie bałem się o połączenie z inną scieżką tam poprawiałem lut. I to wystarczyło aby usunąć problem gaśnięcia i niedziałających przycisków. Ja jeszcze musialem zakodować klimatronik, bo nie mogłem uruchomić cyrkulacji wewnętrznej, gdzieś na necie znalazłem cały opis do kodowania konkretnie naszego modelu. Teraz sterowanie działa super.
audiii a4 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Opublikowano 22 Marca 2008 sam wole nic nie robić znalazłem juz gościa na allegro który naprawie panele za 120zl bedzie zrobiony
sparki Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Jak masz wylany wyświetlacz to po faworkach nawet extra szpec tego nie naprawi. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi