Aydaho Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 jak myślicie warto coś takiego pakować do ałdjoli ? czy może lepiej kupić adapter i inny odtwarzacz DVD http://www.allegro.pl/item308904232_zestaw_dvd_z_dvix_adapter_av_do_mfd_audi_plus.html DVD osobno http://www.allegro.pl/item310036635_super_cienki_odtwarzacz_dvd_canva_3d03_dvd_vcd_mp3.html Malik Ty masz chyba u siebie odtwarzacz Canvy ?
Flyer Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 adaho! zacznij najpierw od przesiadki na RNS-E... skoro juz chcesz ogladac filmy to chyba wyswietlacz bedzie tu o niebo lepszy.
Aydaho Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Opublikowano 18 Lutego 2008 adaho![/b] zacznij najpierw od przesiadki na RNS-E... skoro juz chcesz ogladac filmy to chyba wyswietlacz bedzie tu o niebo lepszy. mój Minister Finansów chyba zrobi mi zabudowe dupska butem jak kupie RNS'a teraz leca z listy meble, ciuchy, wózek McLaren u know :gwizdanie: projekt "Baby on board" więc wywalenie koljnych 2 kpln na rns'a = No fucking way ale zgadzam się z Tobą w 100 % - RNS jest klasa
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 adaho ale jak sprzedasz ten sprzęt to wystrczy że dołożysz z 500 i masz RNS-E :th:
Aydaho Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Opublikowano 18 Lutego 2008 adaho ale jak sprzedasz ten sprzęt to wystrczy że dołożysz z 500 i masz RNS-E :th: racja .. tylko najpierw go muszę opchnąc. ..dobra - pokombinuje jeszcze nad tym RNS'em jutro z Boberkiem odbieramy nowe kapcie, i gdyby nie śnieg to pewnie juz na spota wleciałbym na 17 zoll'ach :evil: ...wiem wiem Flyer, może i allroad:polew: ale nie wszystko odrazu
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 co Ci zależy , zrób foty i wystaw na allegro , może się ktoś znajdzie :th:
Aydaho Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 dobra - poczekam do premii i moze kupie a jak jest z montażem - nie ma problemu z zamianą DX na RNS'a ? przepinam tylko kostki i hula ???
Flyer Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 adaho - postaraj sie puscic tego DX'a... naprawde niewarto wsadzac kasy w ten sprzet, lepiej poczekac i kupic RNS-E i wtedy kombinowac z dvd. Powiedz zonie, ze inaczej sie poprostu nie da Swoja droga, ja juz latam na letnich i nawet po sniegu... ale juz znowu ida wyzsze temp.
Aydaho Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 adaho[/b] - postaraj sie puscic tego DX'a... naprawde niewarto wsadzac kasy w ten sprzet, lepiej poczekac i kupic RNS-E i wtedy kombinowac z dvd. Powiedz zonie, ze inaczej sie poprostu nie da no dobra a wiesz jak jest z podłączeniem tego pudła ? plug&play czy rezanko ? Swoja dro-ga, ja juz latam na letnich i nawet po sniegu... ale juz znowu ida wyzsze temp. dzisiaj opony dolatują ale nie dam rady zmianić na spota za dużo pracy mam w firmie wiec moze za tydzień ;(
Flyer Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 no dobra a wiesz jak jest z podłączeniem tego pudła ? plug&play czy rezanko ? Ja nie mialem w ogole navi tylko Symphony 2DINowe i cala operacja trwala 1h. Kupilem pare kabelkow, antene gsm i wsio Vis-a-vis FW jest dobry magik w tym temacie.
boberek Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 no to gitara adaho robimy jak cos wszystko razem bedzie znizka wtedy ;P u mnie torche wiecej roboty ale tez sie da ja juz odkąłdam kase
Aydaho Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 spoko :> czyli skóre odpuściłeś sobie
boberek Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 na jakis czas sobie odpuszcze mniej bede musiął podokłądac sprzedam radio zmieniarke i navigacje to dołoze powiedzmy z 1500 i bede miął RNSa wiec namietnie odkładam mysle ze w połowie marca mozemy zaczac powaznie myslec
malik Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Malik [/color] [/b] Ty masz chyba u siebie odtwarzacz Canvy ? Tak, mam Canve ale rozmiaru 1Din i kupiłem ja o stówkę taniej niż ta, którą proponujesz. Tak jak reszta wiary radzi, proponuje najpierw zamianę DXa na RNS-E. Powinnieneś się zmieścić w 1k PLN jeśli obecnego DX-a zostawisz w rozliczeniu. U mnie wystarczyło zamontować odpowiednia przejściówkę, zamienić nawigację i wszsystko zaczęło działać. Nawet nie trzeba było kodować VAGiem.
Aydaho Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Opublikowano 20 Lutego 2008 oki thxn :th:[br]Dopisany: 19 Luty 2008, 12:38 _________________________________________________ Vis-a-vis FW jest dobry magik w tym temacie. masz jakiś namiar do magika ??
Flyer Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 W tej chwili juz nie... ale wiem, ze z powrotem (byl u nich lexpar) NaviService w Jozefowie zajeli sie montazem... Swietni fachowcy i maja rozne bzdety (kable) na miejscu.
boberek Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 no Adaś ja biore DXa od ciebie ty bierz RNSa i wszyscy beda zadowoleni
boberek Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 ja i tak nie wykorzystam tego RNSa wiec wziałbym sobie DXa od ADAMA ja mam tam za duzo przerabiania z 1din moze z czasem bym wsadził RNSa wydawac kase tylko po to zeby miec monitor a nie korzystać hmm to bez sens ;P a nie mam teraz 3 tys zeby kupic wszytsko a DX wyniesie mnie jakies 900 zł jak sprzdedam swoje radio
Rekomendowane odpowiedzi