dexem Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Witam, mam do was takie pytanie jade sobie autem (a4 b7 2.0 tdi) dość wolno zmieniam bieg na 2 samochód mi zgasł przy małej prędkości (pewnie za mało gazu dodałem) budą zatrzęsło i jak to po zgaśnięciu samochodu odpaliłem i pojechałem dalej, na miejscu w garażu usłyszałem jakieś szumy z silnika po prawej stronie coś w w stylu szumiącej części która się obraca (nie wiem jak to dokładnie opisać ) moje pytanko do was czy mogło się coś uszkodzić rozrząd nie powinien chyba przeskoczyć ? czy takie gaśnięcie samochodu może się źle skończyć ?
dexem Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 nie, auto z cukru nie jest napewno masz rację z cukru nie jest ale tak coś pierdykło że myślałem że coś się urwało
antonio Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 auto normalnie ma moc ? może coś z turbiną ?
dexem Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 tak normalną nie zauważyłem nic niepokojącego poza tym szumem po prawej stronie silnika, wcześniej tak nie szumiało
martinus Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 jakieś szumy z silnika po prawej stronie coś w w stylu szumiącej części która się obraca Mając na myśli prawą stronę siedząc w aucie, to może chodzi o syczenie klimy (zawór rozprężny) przez krótki czas po zgaszeniu silnika ... ?
dexem Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 jakieś szumy z silnika po prawej stronie coś w w stylu szumiącej części która się obraca Mając na myśli prawą stronę siedząc w aucie, to może chodzi o syczenie klimy (zawór rozprężny) przez krótki czas po zgaszeniu silnika ... ? nie prawa strona stojąc z przodu samochodu , czyli lewa siedząc w środku , nie wiem od czego te szumy pojeżdżę trochę i zobaczę jaki efekty będą na razie oprócz tych szumów nic się nie dzieje tylko dziwne że po zgaśnięciu samochodu coś takiego wyskoczyło a jak już pisałem szarpnięcie było naprawdę spore
Rekomendowane odpowiedzi