Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Program do oczyszczania dysku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja!

Potrzebuje program do oczyszczania dysku twardego i rejestru ze zbednych plikow ktore tylko zagracaja dysk i zwalniaja prace systemu

Opublikowano

Ja ostatnio sobie zainstalowałem RegCleaner w polskiej wersji językowej i nawet jestem zadowolony. Łatwa obsługa i dobrze działa.

Opublikowano

Ja korzystam od 2 miesięcy z polskiego programu "ODKURZACZ" , jest naprawdę niesamowity. Po czyszczeniu usunął mase zbędnych plików ok.2000 - komputer odzyskał moc. :evil: Polecam! :th:

Opublikowano

Ja korzystam od 2 miesięcy z polskiego programu odkurzacz, jest naprawdę niesamowity. Po czyszczeniu usunął mase zbędnych plików ok.2000 - komputer odzyskał moc. :evil: Polecam! :th:

zgadzam sie w 100 % 2 razy dziennie pelne czyszczenie + co jakis tydzien defragmentacja dysków i wszystko hula aż miło :)

Opublikowano

ja używam WinXP Manager (producent Yamicsoft) - oprócz czyszczenia i defragmentacji dysków i rejestru ma też mnóstwo funkcji pozwalających na spersonalizowanie i przyspieszenie Windowsa. jest też wersja pod Vistę.

Gość davido31
Opublikowano

ja używam jv16 power tools-a i odkurzacza.w obu tych programach jest łatwy w obsłudze menedżer rejestru.używam ponad dwa lata tych programów i nie narzekam.

Opublikowano

ja kiedys probowalem roznego rodzaju programow czyszczacych, polerujacych itd :]

tak kombinowalem ze mi system stanl deba

zdobylem Win XP Black Edition i wszystkie problemy zniknely

system wyposazony jest automatycznie we wszystkie ulepszacze, antywirusy itp, programy sa zintegrowane z systemem wiec nie zamulaja komputera