Ciepły Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Heja! Potrzebuje program do oczyszczania dysku twardego i rejestru ze zbednych plikow ktore tylko zagracaja dysk i zwalniaja prace systemu
KrzyHo Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja ostatnio sobie zainstalowałem RegCleaner w polskiej wersji językowej i nawet jestem zadowolony. Łatwa obsługa i dobrze działa.
Piterex Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja korzystam od 2 miesięcy z polskiego programu "ODKURZACZ" , jest naprawdę niesamowity. Po czyszczeniu usunął mase zbędnych plików ok.2000 - komputer odzyskał moc. Polecam! :th:
talib1990 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja korzystam od 2 miesięcy z polskiego programu odkurzacz, jest naprawdę niesamowity. Po czyszczeniu usunął mase zbędnych plików ok.2000 - komputer odzyskał moc. Polecam! :th: zgadzam sie w 100 % 2 razy dziennie pelne czyszczenie + co jakis tydzien defragmentacja dysków i wszystko hula aż miło
pet3r Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 ja używam WinXP Manager (producent Yamicsoft) - oprócz czyszczenia i defragmentacji dysków i rejestru ma też mnóstwo funkcji pozwalających na spersonalizowanie i przyspieszenie Windowsa. jest też wersja pod Vistę.
Gość davido31 Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 ja używam jv16 power tools-a i odkurzacza.w obu tych programach jest łatwy w obsłudze menedżer rejestru.używam ponad dwa lata tych programów i nie narzekam.
Kubala Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 ja kiedys probowalem roznego rodzaju programow czyszczacych, polerujacych itd :] tak kombinowalem ze mi system stanl deba zdobylem Win XP Black Edition i wszystkie problemy zniknely system wyposazony jest automatycznie we wszystkie ulepszacze, antywirusy itp, programy sa zintegrowane z systemem wiec nie zamulaja komputera
Rekomendowane odpowiedzi