media11 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Witam wszystkich maniaków marki Audi Planuje zakup B8 Mam nawet ładne autko na oku ale ma full wypas z wyjątkiem LED'ów z przodu. Niby detal ale daje dużo. Chciałbym zapytać czy ktoś wie czy zmiana przednich świateł ze zwykłych na LED jest kłopotliwa? Czy wystarczy kupić reflektory z LED;ami i założyć je czy są jeszcze jakieś inne komplikacje ? pozdrawiam wszystkich
pawelwor Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Samopoziom, spryskiwacze lamp, jeśli led to pewnie jakiś sterownik jest..
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 To nie taka prosta sprawa oprocz lamp sa inne wtyki i instalacja . Oprocz tego musisz zmienic MCE co obsluguje Bixenona razem z wizyta w ASO .
media11 Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 Musze pogadać z mistrzem Daneckimz piekar ciekawe czy robił już takie sztuczki
wrclaguna Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 No ale co pogadasz rachunek jest prosty :gwizdanie: - Lampy bixy komplet koszt 2000-2500 PLN - Instalacja z pinami i kostami 400 PLN - Sterownik lamp 200-300 PLN - Czujniki 2 szt. 300-500 PLN - Zmiana sterownika MCE ( co ogsluguje xenona i spryski ) 300 PLN plus wizyta w ASO odblokowanie ochrony komponentu 150 PLN - Zmian drugiego sterownka Komforu 300 PLN - Nie wsopomne o spryskach lamp i instalacji koszt 400-600 PLN Do tego wszystko trzeba przekodowac Jakakolwiek przerobka wiaze sie z masa bledow w sterownikach Da sie zrobic wszystko no ale koszty sa spore
media11 Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 wrclaguna - dzięki wyjaśniłeś mi sporo - albo nawet oświeciłeś mnie poszukam z Ledami - pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Jak kupowalem swoja to tez szukalem z Ledami i bixem
Rekomendowane odpowiedzi