Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] oooo !!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .Oto moja audiczka. Pelna seria,bez wsiowego tuningu.Wyposazenie bardzo ubogie :embarrassed:

- bez skory :( ,

- bez czujnikow parkowania :confused4: ,

- bez navigacji ;( ,

Zato reszta :th: wszystko dziala jak nalezy :naughty: , Aha :wallbash: ,zawias Koni sport 40/40 supertwardy :kox: Trzesie dupskiem jak

cholera :polew:

http://img444.imageshack.us/img444/9153/img1697jp5.jpg

http://img147.imageshack.us/img147/3346/img1699mi7.jpg

Na letnich MAM 18' ( choc juz 19'MAM)

http://img444.imageshack.us/img444/6914/img1707vv6.jpg

http://img147.imageshack.us/img147/5997/img1706vh3.jpg

http://img147.imageshack.us/img147/9323/img1703jo2.jpg

[br]Dopisany: 19 Luty 2008, 20:42 _________________________________________________ http://www.postimage.org/image.php?v=aV20IMvi

http://www.postimage.org/image.php?v=aV20QQ9

Opublikowano

skoro piszesz ze auto nie jedzie wiejskim tuningiem to tak ... fakt nie ma duzych spojlerow i siatexu ale:

z tym znaczkiem s4 na tylnej klapie to dla mnie taki troche agro tuning tym bardziej ze nie masz nawet zderzakow ani progow z s4 a jedynie grill ( naklejka mtm tez jedzie troche wiejskim tuningiem tak samo jak srebrna listwa z allegro na przednim zderzaku ), napisy na oponach na bialo .... fajne to .... ale raczej w amerykanskich pick upach lub starych muscle carach :)

i kierunki wydaja sie wieksze od lamp :/ w innych dzielonych np fk u roba tak to nie wyglada

pozatym ladna i fajnie ze na duzej feldze, jak bedzie na 19" to daj fotki ..... :) jakies planowane mody ? pokaz fotki wnetrza ;p

Opublikowano

ładna, felgi tez fajne, ale :decayed:

- kierunki w biel

- sciagnac znaczki eski

- zmazac biały pisak z opon

a tak to git :th:

Opublikowano

ale naklejke mtm to szybciutko zdejmij jesli auto nie bylo w wiadomym miejscu (chyba to podchodzi jednak pod "wsiowy tuning") :wink4:

reszta gites

Opublikowano

no to chlopak chcial zablysnac a tu taki zonk, widze ze bialy marker powrocil :polew:, i co z tymi kierunkami? czy to napewno od a4 :mysli:,

w pierwszej kolenosci zrob cos z tym mazakiem i wymien kierunki jak nie cale lampy wygladaja tez na jakies CHINA, reszta ok , MAMY ladnie wygladaja, ciekawe jak na 19" bedzie

Opublikowano

"Otoz kupilem zonie Audi A4 avant,97r, 2.6 benzyna , tuningowane przez MTM , ( z malum kompresorkiem i 220oma kucami) ,ze wszystkimi papierami i wpisem w briefie odnosnie zmian . Auto od pierwszego wlasciciela,z orginalnym przebiegiem 252tys( przy kupnie) obecnie 263tys. wszystko jest z samochodem jak najbardziej OK, tylko.... ."

to cytat z jednego z twoich postow w ktorym sie tam pytales odpryski na masce.... ale nie wazne ;>

masz jakis dowod np wykres z hamowni na to ze te auto ma te 220Kucy :> albo foto kompresora pod maska ?

Opublikowano

poza tym nie jestem pewien, czy panowie z mtm-u wala takie naklejki na szybach swoim klientom :wink4:

Opublikowano

Hehe to zes pan dorabal . Wszystko to co pisza koledzy wyzej jest prawda + dorzuce od siebie ze te przednie lampy dzielone sa mega okropne i juz chyba ladniej wygladaja seryjne ;]

Opublikowano

Autko ladne, a felunek konkretny. Moim zdaniem na tym forum sa powazni faceci i kobiety dlatego takie cos jak wykres jest ok, ale powinnismy wierzyc na slowo bo nie ma celu koles w robieniu kogokolwiek w chu ja :/

Opublikowano

Autko ladne, a felunek konkretny. Moim zdaniem na tym forum sa powazni faceci i kobiety dlatego takie cos jak wykres jest ok, ale powinnismy wierzyc na slowo bo nie ma celu koles w robieniu kogokolwiek w chu ja :/

nie no kwestia wiary to wtórna sprawa

ale wieś tuningu i wszystko ori też mało być....

Ps.

autko wyglada na zadbane i ładne :th:

Opublikowano

To MTM nawet slepy zobaczy :polew:

Felgi fajne. Znaczek S4 nie!! :thumbdown:

Opublikowano

To zes cie mnie pieknie pojechali( a raczej moja zone,bo to jej auto) :confused4: ;(

Otoz tak: Pod przednim zderzakiem byla dokladka,calkiem ladna z wyzlobionym w niej napisem MTM,ktora byla peknieta w dwoch miejscach i w ygladla jak "spychacz" sniegu :thumbdown:,dlatego teraz mam orginalna dokladke. Na oponach(dodam nowych nie uzywek) to nie jest marker,takie opony dostalem jak kupowalem 18'mam :tongue4: , Co do nalepek,to tak,nawet slepy zobaczy,bo swieca sie w nocy jak ktos rzuci na nie swiatlo( np.samochod jadacy za mna)Co najlepsze,byly one rowniez na bokach samochodu,biegly po skosie od progow,przez szybe bagarznika( ktorys z panow napisal,ze MTM nie naklejal czegos takiego na samochod-otoz proponuje temu pany wejsc na strone youtube i wpisac w wyszukarce "MTM Audi" Zobaczy wtedy,jak oklejaja samochody). Lakiernik ktory malowal mi cale auto,powiedzial,ze to cholerstwo i bylo sakramencko ciezko sciagnac to z szyb,dlatego na tylniej zostawil. ( malowalem calutkie autko,z zewnatrz i od srodka,dlatego,ze na masce byly straszne odpryski,na zderzakach otarcia,a na dodatek jakis :rant: przerysowal mi prawa strone jakims kluczem i mialem ryse od przedniego blotnika do tylniego) Co do lamp,to sa wlasnie FK kupione w sklepie TuningTec w Krakowie(stare sa zapakowane do pudelka :naughty: zeby jakis znawca mi nie powiedzial,ze auto mialo dzwona),i nie mam pojecia,czemu ten kierunek tak wyglada,choc na zywca jest OK :th: Grill jest od Ski,choc byl orginalny ze znaczkiem MTM w miejscu 0000 :confused4: Co do srebrnej listwy z allegro na przednim zderzaku,to sorry,ale nie wiem o co chodzi :mysli: Moze chodzi o kratke pod rejestracaj????? ona tak byla pomalowana :decayed:

To chyba tyle wyjasnien :gwizdanie:

Mody na przyszlosc:

-ZROBIENIE POZADNEGO ZDJECI ,ALBO PARU, KOMPRESORA POD MASKA,zaby paru niedowiarkom udowodnic racje :kox: ,

-zrobienie porzadnego zdjecia moich papierow od audi,gdzie widnieje chociazby moc podana w kw = 164

-zalozenie 19'MAM ktore juz czekaja w gararzu,

-zdjecie znaczka S4,

-zmiana kierunkow bocznych na biale,

-zmiana tylnich lamp na diodowe white-red Lexus,

-zmiana sprezyn z przodu na -65 ( obecnie -40),

-przyciemnienie szyb na efekt lustro,

-SPRZEDANIE TEGO AUTKA I KUPIENIE POZADNEJ MARKI ,JAKA JEST BMW. :polew:

Opublikowano

zdjecie znaczka S4

od tego zacznij

to bedzie piekny mod :wink4:

Opublikowano

No z tym BMW to pojechałes :thumbdown: przyciemnienie szyb na lustro to moim zdaniem zły pomysł :thumbdown: zdjęcie znaczka S4 :th: a niczego nie musisz udowadniać jest jak jest ja Ci wierzę (TYLKO NIE BMW :wallbash: )

Opublikowano

tak s4 sie nienalezy :) pozatym brzydko pomalowane drzwi i źle dobrane kierunki (niejak sie mja do świateł wygląda to bardzo źle)

Opublikowano

brzydko pomalowane drzwi

:polew: no tym tekstem to mnie rozwaliles ,koles!!!!! :polew: a kierunek wyglada jak wyglada,moze dlatego,ze nie ma czarnej obramowki u gory tak jak maja to swiatla przedliftowe. :wallbash:

Opublikowano

ja bym moze tak lampami sie nie dolowal, jak tymi znaczkami :no:... Sciagajta s4 czym szybciej albo zamaluj pedzelkiem, bedzie lepiej :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

kolego czaki22, zdaje ci sie,moze to jest zludzenie optyczne :cool: Samochod mojej zony byl kompletnie rozebrany i w calosci pomalowany.Lakier na nim wyglada tak,jakby samochod dzis rano opuscil fabryke :wink4:

Opublikowano

a mocno byl bity? :kox: