sens Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Witam, otóż w moim B6 z poziomu VAGa włączono automatyczne włączanie świateł mijania (nawet na samym zapłonie jakieś 3s po przekręceniu kluczyka) i teraz pytanie...jak to dziadostwo wyłączyć? Myślałem, że uaktywniono tryb skandynawski i za pomocą VCP+K próbowałem go wyłączyć, ale światła świecą dalej..:/ jakieś pomysły? Dodam, że samochód do AVF z 2004 (MY2005) Z góry dzięki za odpowiedź
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Jak sie nie da przekodowac to moze ktos zalozyl inny wlacznik . Jakie masz lampy ?
sens Opublikowano 10 Września 2011 Autor Opublikowano 10 Września 2011 Właśnie nie ma innego włącznika :/ Lampy są zwykłe, bez xenonu
wrclaguna Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Spruboj z kodowaniem jeszcze raz w MCE Kodowanie ? 0 xxx: Czujnik światła 0 Czujnik światła = nie jest zainstalowane 1 = czujnik światła zainstalowane 0x xx: Zaczep przyczepy 0 Trailer Hitch = nie jest zainstalowane 1 = Zaczep przyczepy zainstalowany 0xx x: Reflektory 0 = reflektory halogenowe 1 = reflektory ksenonowe 0xxx: Kraj 1 = Rest World 2 = Północnej krajach (Finlandia, Szwecja, Norwegia, Dania) 3 = USA 4 = Kanada
sens Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 Niestety dalej nic:/ Pojawił się za to błąd z Przełącznika świateł E1 - niewiarygodny sygnał?
wrclaguna Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 W takim razie musisz sprawdzic przewody czy cos nie bylo kombinowane no i MCE jaki masz moze ktos tam grzebal. Poczytaj tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157734.0
sens Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 Problem rozwiązany - stracił się + po stacyjce i dlatego światła weszły "w tryb awaryjny" wrclaguna, dziękuję za pomoc Temat do zamknięcia
Perez Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Światła mogę wejść w tryb awaryjny ???
Bieniek B7 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Światła mogę wejść w tryb awaryjny ??? Tak ja tak miałem w B7 miałem wyłącznik z B6 i był błąd.
Rekomendowane odpowiedzi