maximus101277 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Witam mam mały kłopocik najpierw mi błyskało oświetlenie wnętrza podczas jazdy a teraz mi nie działa wcale oświetlenie wnętrza oraz centralny zamek dodam że raz mi sie w trakcie jazdy zaświeciło oświetlenie wnętrza przy czym bez podłogi zatrzymałem się otwierałem i zamykałem pokolei drzwi i klape tył i nic dalej świeciło i nie gasło dopiero po zgaszeniu samochodu i wyjęciu kluczyka zgasło bardzo prosze o pomoc!!! [mod]Gdzie jest prefix!? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod]
hidden22 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 podepnij najpierw VAG i zobacz czy nie ma błędów jakiś !
maximus101277 Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 mam VAG - a przy czym nie widze żadnych błędów ale jak chciałem sie podłączyć pod jedną z opcji vag-a centralny zamek to nie łączy się
hidden22 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 no poczekajmy na opinie innych.. może już ktoś miał podobny problem
_Solar_ Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 pompka zamka centralnego pewnie uległa uszkodzeniu nie działa Ci centralny ani oswietlenie wnetrza a ona za to odpowiada...Spróbój moze z kims sie podmienic na chwile
maximus101277 Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 Po raz kolejny mam kłopocik bo wyszedłem teraz do auta i działa wszystko ale mówicie że to może być wina pompki od centralnego to że miga to światło w trakcie jazdy????
Rekomendowane odpowiedzi