Opublikowano 8 Sierpnia 201312 l Dzisiaj wpadlem w oslupienie.W tunelu srodkowym znalazlem jakas oryginalna przetwornice napiecia. Dobre to? Sprawdza sie w codziennym uzytkowaniu?
Opublikowano 8 Sierpnia 201312 l Dzisiaj wpadlem w oslupienie.W tunelu srodkowym znalazlem jakas oryginalna przetwornice napiecia.Dobre to? Sprawdza sie w codziennym uzytkowaniu? max 150/200W dość drogie na allegro
Opublikowano 8 Sierpnia 201312 l drogie czyli ile bo na szybko nie moge znalezc....? 300-500zł .....i wisi ponad rok
Opublikowano 8 Sierpnia 201312 l I zakończone kolejne rezanko: High Beam Assist (jeszcze tylko CP z Gateway w ASO) HomeLink (dzieki Grześ za Lampkę) Czujnik jakości powietrza wpadła też lampka w schowku pasażera (na razie czerwona)...
Opublikowano 8 Sierpnia 201312 l I zakończone kolejne rezanko: High Beam Assist (jeszcze tylko CP z Gateway w ASO) HomeLink (dzieki Grześ za Lampkę) Czujnik jakości powietrza wpadła też lampka w schowku pasażera (na razie czerwona)... Gratulacje, czerwona też ładna
Opublikowano 8 Sierpnia 201312 l I zakończone kolejne rezanko: High Beam Assist (jeszcze tylko CP z Gateway w ASO) HomeLink (dzieki Grześ za Lampkę) Czujnik jakości powietrza wpadła też lampka w schowku pasażera (na razie czerwona)... Jarek dopiero teraz czytam poczte potrzeba ci schemat jeszcze ? Graty MODÓW
Opublikowano 8 Sierpnia 201312 l Panowie, kto zamieniał u siebie zestaw naprawczy na koło dojazdowe ?
Opublikowano 8 Sierpnia 201312 l Panowie, kto zamieniał u siebie zestaw naprawczy na koło dojazdowe ? Zmieniałem, a co potrzeba?
Opublikowano 8 Sierpnia 201312 l Dzieki Grześ, miałem wszystko zakodowane brama jedna, druga się otwiera... modzik bardzo prościutki
Opublikowano 8 Sierpnia 201312 l Panowie, kto zamieniał u siebie zestaw naprawczy na koło dojazdowe ? Zmieniałem, a co potrzeba? Na czym dokładnie polega cała operacja Czy po wyjęciu foremki i tych gadżetów wchodzi dojazdówka ? Ile cali masz dojazdówkę ?
Opublikowano 8 Sierpnia 201312 l Dziś kolejna lipa... Jutro od rana runda trzecia tym razem nie wyjadę z ASO bez w pełni sprawnego auta! Jeśli nic nie pomoże, to poproszę o przywrócenie seryjnych ustawień i się będę potem bawił we wszelkie kodowania od nowa.
Opublikowano 8 Sierpnia 201312 l Staszek, ściągnij płytkę z internetu z softem i będzie po kłopocie iPad Tapatalk HD
Opublikowano 9 Sierpnia 201312 l Jarek, ale że co, jak gdzie? Ta żaba nie kuma Myślę, że Jarkowi się wątki pomerdały. A co do Twojego problemu Staszek, to proponuję znaleźć kogoś z kabelkiem VagCanPro i przekodować komfort. Minuta roboty.
Opublikowano 9 Sierpnia 201312 l Jarek, ale że co, jak gdzie? Ta żaba nie kuma Wysłałem Ci PW iPad Tapatalk HD ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:43 ---------- Widzieliście tą hybrydę, wiem że bima ale... http://www.motor-talk.de/news/ein-sportwagen-mit-eineinhalb-motoren-t4635672.html
Opublikowano 9 Sierpnia 201312 l Na żywo spod Audi Centrum Wrocław: dzięki komórce, VCDSowi i chwili grzebania oraz wielkiej pomocy kolegi darecy (Naprawdę wielkie dzięki! ) udało się uruchomić światła teraz czekam tylko na te nieszczęsne CP z MMI i auto będzie gotowe na nowe mody i ich uruchomienie. Dziękuję za support
Opublikowano 9 Sierpnia 201312 l Na żywo spod Audi Centrum Wrocław: dzięki komórce, VCDSowi i chwili grzebania oraz wielkiej pomocy kolegi darecy (Naprawdę wielkie dzięki! ) udało się uruchomić światła teraz czekam tylko na te nieszczęsne CP z MMI i auto będzie gotowe na nowe mody i ich uruchomienie. Dziękuję za support Kodowaliscie ledy od poczatku?