jedrekx Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 a skarpety to trzeba mega podciągnąć do góry...
jarko Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 a skarpety to trzeba mega podciągnąć do góry... Już nie przesadzaj... Skarpet frotte się nie podciąga
michu93 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 i gacie i spodnie nisko, co by chorobę rozdartych pleców było widać..
Magdalenah Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną. Chodzi o prace w sklepie RTV w jednej z galerii handlowych. Jestem uczniem szkoły średniej i to będzie praca "po szkole". Mam ubierać garniak czy nie, bo kurcze nie mam pojęcia..? Garniak jest wskazany gdy na rozmowę idziemy do urzędu, banku np. myślę, że czyste i granatowe dżinsy plus koszula (uprasowana) wystarczą. Przy czym zabierz ze sobą CV i pewność siebie masz obsługiwać klientów a tu ważne są - umiejętność radzenia sobie w sytuacji z "trudnym" klientem, stresem i dobry bajer
fayera Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 - umiejętność radzenia sobie w sytuacji z "trudnym" klientem, stresem i dobry bajer Następny temat micha: "Jak zbajerować klienta"
michu93 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 - umiejętność radzenia sobie w sytuacji z "trudnym" klientem, stresem i dobry bajer Następny temat micha: "Jak zbajerować klienta" ... odmówiłem pracy warunki mi nie pasowały. ogólnie to myślałem, że wyjebię w powietrze tam.. po pierwsze jak zaszedłem to łepki w krótkich spodenkach w sandałach ze słuchawkami na uszach, w tenisówkach itp... po drugie - czekałem na rozmowę 3.5 godziny, po czym już mi było wszystko jedno... no nic, szukam dalej czegoś innego ale nic na siłe Panowie - dla wszystkich wielkie DZIĘKI za wszelką pomoc!
julo23 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 To nie bedzie prowizji od wypłaty ??
KOval81 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 K...a michu - mówiliśmy wyraźnie, że z tymi frotte skarpetami i zjechanymi lakierkami + polo z krawatem to żarty były Zbytni elegant byłeś na rozmowie i tyle Ogólnie następnym razem trzeba jednak brać jak widzę sporą poprawkę, że jeśli chodzi o niezobowiązującą pracę, to trzeba na luzaka iść - człowiek już się chyba przyzwyczaił, że na rozmowę na elegancko się idzie i kibel :> A do wpłaty prowizji podaję konto na PW
Magdalenah Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 - umiejętność radzenia sobie w sytuacji z "trudnym" klientem, stresem i dobry bajer Następny temat micha: "Jak zbajerować klienta" ... odmówiłem pracy warunki mi nie pasowały. ogólnie to myślałem, że wyjebię w powietrze tam.. po pierwsze jak zaszedłem to łepki w krótkich spodenkach w sandałach ze słuchawkami na uszach, w tenisówkach itp... po drugie - czekałem na rozmowę 3.5 godziny, po czym już mi było wszystko jedno... no nic, szukam dalej czegoś innego ale nic na siłe Panowie - dla wszystkich wielkie DZIĘKI za wszelką pomoc! Dokładnie powodzenia
PABLO Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 przebierz się za telewizor :polew: albo w wielką kinder niespodziankę które chodzą po cerfach :polew: Co do ubierania to do sklepu przychodzi się schludnie ubranym, fajna jasna koszula, spoko jeansy i gitara (chociaż jak pracowałem 3 lata Media Markt to przyszedłem w garniaku ) Tak samo wcześniej praca w banku, w garniaku podbiłem i było ok Wyższe stanowiska typu manager, kierownik czy przedstawiciel handlowy itd. Tylko garniak!
MikeWawa Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Bullshit. Zakładając garnitur pokazujesz ze zależy Ci traktujesz to poważnie umiesz dostosować się do sytuacji Nie ma nic złego w założeniu garnituru. Nikt Ci nie powie ze przesadziłeś . To jest jedna z zalet dobrze dobranego garnituru . A jeśli trafisz na jakiegoś pedanta który zobaczy Cie w polo to będziesz sie musiał niezle starac. Ile razy prowadziłem rekrutacje tyle razy nie mogłem zrozumieć jak można ubrac sie jak luj na rozmowe o prace. Poza tym z tego co wiem to cześć takich doradców w sklepach pracuje w koszuli i krawatach , no Euro rtv agd. PS Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi