Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKN]Srebrny avant BIXy fele RS6 312 heble wtryski AKE chip Rogal@182km BOSE Aero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo zwykłą tarczę trw i klocek ferodo :wink:....i będzie :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wypowie się ktoś???

http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/wymiana-czopow-tylu-piasty-tarcze-a6-c5-passata-b5-250910/

---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

http://a4-klub.pl/uklad-hamulcowy-96/blokuje-zacisk-tyl-wylacznie-uruchomi-sie-abs-a4-b5-251009/

---------- Post dopisany 11-11-2012 at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany 07-11-2012 at 12:58 ----------

wczoraj pierwszy raz w zyciu widziałem w moim aucie czerwoną tarczę hamulcową, z tyłu, zacisk się zblokował, :facepalm:

wszystko wymienione zaciski nowe od ''dawcy'' co lepsze z 2011 roku, ktos wczesniej zainwestował:decayed::wink:, niestety jarzma muszę kupić nowe, bo moje były straszna padaka, a te z dawcy też idealne nie są, tarcze tył bosch, klocki ferodo primer, łożyska FAG .

za jednym razem zimóweczki ''on board'' tym razem moje ori 16'' są w macie, opony 205/55/16 91H, Bridgestone blizzak, dziwi mnie i nie tylko fakt że tych opon tak mało ubywa, 4ty sezon już na nich będzie a nadal ok 7mm

Opublikowano

Tył z c5 już siedzi ?

Opublikowano
  • Autor
Tył z c5 już siedzi ?

niestety nie, plany były ambitne, ale mocowania czopu i piasty od C5 sa zupełnie inne, ilosc śrub tez jest inna niestety,.

może cała belka od passata b5 by pasowała ale tego to juz nie będę sprawdzał,.

Opublikowano

To szkoda :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

spadochron lub kotwica zostaje :decayed:

---------- Post dopisany 22-11-2012 at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany 12-11-2012 at 12:09 ----------

witajcie, hamulce dotarte, tak jak juz mówiłem, tył mi się pokrzywił, więc wszystko wymieniłem na nowe,

jakie było i jest moje zaskoczenie że po zmontowaniu wszystkiego nic nie trzęsie, przód też idealnie, przy kazdej prędkości:decayed: :banan:

wciąż to powtarzam , Ferodo to są pierwsze tarcze które u mnie nie pokrzywiły się przez lato, klocki premier, przód i tył,.

pozdro

---------- Post dopisany 28-11-2012 at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany 22-11-2012 at 09:30 ----------

co sadzicie o takim urządzeniu:

DUŻY PODGRZEWACZ PŁYNU GRZAŁKA 12V TDI , D4D , TD (2824889105) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

no Panocku....cosik te linki Wam nie wyszły :decayed:

Opublikowano
  • Autor

poprawione

Opublikowano

bo ja wiem ????:mysli:

Opublikowano
  • Autor

jak szybko ci się grzeje???, jakby to było założone na węża do nagrzewnicy napewno by było szybciej, ja ostatnio krótkie dystanse robię, 5-7 km do nagrzania, a przejezdzam 10, nawet niema kiedy przybutowac bo silnik zimny,.

mozna coś innego ori od innych aut założyć:

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

proste podłącznie na przekaźniku i i do przodu???

Opublikowano

mam bardzo podobne do Twojego grzanie się klekota...czasem z rańca to nawet klimatronik na off na 3-4 minut by szybciej temp.silnik złapał

Opublikowano

dość bogato kolego masz w tym autku :decayed: PS ładny wykres po wpuszczeniu robaka :wink: masz wszystko poza jednym..... :quattro: Pzdr :wink:

Opublikowano

myślę ,że drugi raz tego błędu w życiu nie popełni :wink::decayed:...................no chyba ,że doreza.....bo po Robercie można się wszystkiego spodziewać :whistling:

Opublikowano

Wątpię, żeby się szarpnął na ciachanie podłogi :whistling: w B6 inna bajka, dokładasz i hooj, u nas pojawia się już problem niestety.

Opublikowano

się zobaczy...może zaskoczy nas :wink:

Opublikowano
  • Autor
dość bogato kolego masz w tym autku :decayed: PS ładny wykres po wpuszczeniu robaka :wink: masz wszystko poza jednym..... :quattro: Pzdr :wink:

cały czas coś dokładam, hehe

Artur, myslałem o tym, ale jakoś wycinanie podłogi, lub wstawianie całego tyłu mi się nie widzi, następne napewno będzie w Q, tylko jeszcze nie wiem w jakim silniku, może 2.8, ???albo 1.8 t??

zobaczymy,.

Opublikowano

Nie zdradzaj Vki :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Nie zdradzaj Vki :decayed:

dlatego bardziej skłaniam się do 2.8 w b5 i Q

był moment że najarałem się na Skę B5, ale jak patrzę ile kosztuje b6 w Q i 2.5 AKE, to lepiej taką kupić, najlepiej z padnietym motorem i zrobic na cacy.

zobaczymy, narazie finansowo muszę się odkuć,.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny avant.Widzę ,że dbasz o sztukę mechanicznie i tak trzymać/:wink:

Opublikowano

Autko fajne to fak ale b6 to to samo pod maską....tykająca bomba :kwasny:....hydraulika ..pompa...sam nie wiem ,czy bym sie pchałraz jeszcze....pewnie człowiek nie będzie rozsądnie znowu myślał przy zmianie :facepalm::decayed: