Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKN]Srebrny avant BIXy fele RS6 312 heble wtryski AKE chip Rogal@182km BOSE Aero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Kudlaty - coś czuję, że z rolki to dostanę od Ciebie - zabraknie kilku Nm ;-)

ale... challenge accepted

trzeba tylko jakąś Panią kamerzystke wziąść on board ;-)

dwie, żeby były tak samo zgrabne, ja grubej nie zabieram, hehe:decayed:

wkrótce się zmierzymy

Opublikowano

Ja w końcu za swoją się muszę wziąć - wyrzucić kata, w przepływce nastawy zmienić i jechać na korektę i shamować. Na filmiku bardzo ładnie przyspiesza:hi:

Opublikowano
  • Autor
Ja w końcu za swoją się muszę wziąć - wyrzucić kata, w przepływce nastawy zmienić i jechać na korektę i shamować. Na filmiku bardzo ładnie przyspiesza:hi:

dzięki, modzić cos trzeba, ciekawe ile u mnie by teraz na hamowni pokazało, od czasu wizyty u Witka zmieniłem wtryski od AKE i wywaliłem kata, korekta może by się przydała, ale niestety sa ważniejsze wydatki,. dom się buduje, rodzina sie powieksza,.:wink:

chociaż pomimo tego BIXy za mną chodzą, hehe:wink:

Opublikowano

Bixy polecam z całego serca. Każdy kto przeszedł na bixy Ci poleci. Ja miałem wcześniej wcześniej ori xenony, po przejściu na bixy mam wrażenie, że jak pierdolne długimi, to trawa po rowach rośnie :wink:

Opublikowano
Bixy polecam z całego serca. Każdy kto przeszedł na bixy Ci poleci. Ja miałem wcześniej wcześniej ori xenony, po przejściu na bixy mam wrażenie, że jak pierdolne długimi, to trawa po rowach rośnie :wink:

dobre :polew: też zapodam sobie bixy w nowym roku:hi:

Opublikowano
  • Autor

szukam soczewek, cięzka sprawa jak narazie, od czego masz??? sam rzezałeś???

Opublikowano

Nie, gwerty rezał. W czarnych miałem soczewki z A6C6, a teraz nie wiem z czego są soczewki, chyba Q7 ale łapy uciąć nie dam, musiałbym Krychy pytać, bo jego USy teraz u mnie siedzą.

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ----------

Co do soczewek to pisz do gwertego, albo do bidzio1 z tego co pamiętam to bidzio miał z E60 soczewki, wchodzą bez większego wiercenia lamp z tego co mi pisał. A gwerty ma od wszystkiego soczewki, co wejdą do lampy B5.

Opublikowano
  • Autor

dziś rano, 5ty bieg:banan::banan::banan:

Opublikowano

nieźle :thumbup1:

Opublikowano

Dobrze idzie :wink:

Opublikowano

na jedno żałuję ,że mam Q w tipie ale znowu czasem nie zazdroszczę ośce w maualu :wink::decayed:

Opublikowano

Ośka w manualu jest kochana jeśli chodzi o spalanie. Tutaj nic nie mogę swojej zarzucić, bo za***iście mnie zaskoczyła pod tym względem. A że czasami wolałbym zamiast wajhować po mieście za kolano potrzymać, no cóż... Coś za coś :decayed:

Opublikowano

Robert respect a taka nie pozorna z wyglądu tylko jedna wlepka na klapie coś podpowiada :evil:

Opublikowano
  • Autor
Robert respect a taka nie pozorna z wyglądu tylko jedna wlepka na klapie coś podpowiada :evil:

dzięki, tak dla przypomnienia

25102012269.jpg

---------- Post dopisany 26-10-2012 at 08:33 ---------- Poprzedni post napisany 25-10-2012 at 08:35 ----------

Ośka w manualu jest kochana jeśli chodzi o spalanie. Tutaj nic nie mogę swojej zarzucić, bo za***iście mnie zaskoczyła pod tym względem. A że czasami wolałbym zamiast wajhować po mieście za kolano potrzymać, no cóż... Coś za coś :decayed:

KAJU ile Ci pali, na fisie, jaka róznica na tankowaniu?? PL-U.K., i tu u nas w PL tak w ''koło komina"" lub tam jak do pracy jeździsz, porównamy:wink:

Opublikowano

FISa mam mniej więcej skalibrowanego z realnym spalaniem sprawdzonym na dystrybutorze - zalewałem po samą szyję przy testowaniu spalania. Po mieście nie ważne jak bym jej w piz*e wstawiał, to 10 litrów nie chce przekroczyć. Na trasie PL-UK załadowana tak, że 1BE siedziało praktycznie tak jak teraz na gwincie, czyli opona na równo z nadkolem, to mi zjadła przy prędkościach 160-180 niecałe 8 litrów na stówkę, bodajże 7,6 tam wyszło. UK-PL wracałem na pusto prędkości 180-200 cały czas, miejscami 240 no i Francja i Belgia na ograniczenia uważałem, Niemcy robiłem w nocy, więc miałem wyjebane, no to mi spaliła............. średnio 6,3. Szwagier jechał ze mną, 7 razy obliczał, bo myślał, że mu źle wychodzi i sam nie dowierzał. Ja z resztą też, ale tak wyszło. Oczywiście powiem otwarcie, że paliwo PL a D czy UK no to różnica jest kolosalna... A w koło komina jak jeżdżę, no to tak prawdę mówiąc 60% trasa, 40% miasto mi wychodzi w koło komina, no to wychodzi w granicach 7,0-7,4 max. Nie oszukujmy się, silnik zdrowy, na bieżąco serwisowany i dbany jak należy i zgodnie z sztuką, to wiesz jak jest i wiesz co masz, pewnie u Ciebie to samo wychodzi, ewentualnie nie wielkie różnice, bo widzę, że też masz pojęcie jak się tym silnikiem zajmować i opiekować. Jak widzisz po cyfrach nogę mam ciężką :wink: a przy okazji tych, którzy piszą legendy o spalaniu 2,5V6TDI w trasie 10 litrów i w mieście 14-16 serdecznie pozdrawiam - potwierdzam takie spalanie w A6C5 w quattro z multitroniciem przy pełnym piz*owaniu non stop, czyli multi praktycznie cały czas na 3,5-4k rpm, bo z tipem to w 12 litrach się zamknie w mieście :hi:jeśli w A4B5 takie spalanie się pojawi, to wiedz, że coś się dzieje... :decayed:

Opublikowano
a przy okazji tych, którzy piszą legendy o spalaniu 2,5V6TDI w trasie 10 litrów i w mieście 14-16 serdecznie pozdrawiam - potwierdzam takie spalanie w A6C5 w quattro z multitroniciem przy pełnym piz*owaniu non stop, :decayed:

Małe sprostowanie, multitronic nie był zestawiany z quattro.

Opublikowano

Przepraszam moje niedopatrzenie - ale multi w takich cyfrach właśnie oscylował, bo tam jak wjebałeś na obroty, to trzymał cały czas.

Opublikowano
FISa mam mniej więcej skalibrowanego z realnym spalaniem sprawdzonym na dystrybutorze - zalewałem po samą szyję przy testowaniu spalania. Po mieście nie ważne jak bym jej w piz*e wstawiał, to 10 litrów nie chce przekroczyć. Na trasie PL-UK załadowana tak, że 1BE siedziało praktycznie tak jak teraz na gwincie, czyli opona na równo z nadkolem, to mi zjadła przy prędkościach 160-180 niecałe 8 litrów na stówkę, bodajże 7,6 tam wyszło. UK-PL wracałem na pusto prędkości 180-200 cały czas, miejscami 240 no i Francja i Belgia na ograniczenia uważałem, Niemcy robiłem w nocy, więc miałem wyjebane, no to mi spaliła............. średnio 6,3. Szwagier jechał ze mną, 7 razy obliczał, bo myślał, że mu źle wychodzi i sam nie dowierzał. Ja z resztą też, ale tak wyszło. Oczywiście powiem otwarcie, że paliwo PL a D czy UK no to różnica jest kolosalna... A w koło komina jak jeżdżę, no to tak prawdę mówiąc 60% trasa, 40% miasto mi wychodzi w koło komina, no to wychodzi w granicach 7,0-7,4 max. Nie oszukujmy się, silnik zdrowy, na bieżąco serwisowany i dbany jak należy i zgodnie z sztuką, to wiesz jak jest i wiesz co masz, pewnie u Ciebie to samo wychodzi, ewentualnie nie wielkie różnice, bo widzę, że też masz pojęcie jak się tym silnikiem zajmować i opiekować. Jak widzisz po cyfrach nogę mam ciężką :wink: a przy okazji tych, którzy piszą legendy o spalaniu 2,5V6TDI w trasie 10 litrów i w mieście 14-16 serdecznie pozdrawiam - potwierdzam takie spalanie w A6C5 w quattro z multitroniciem przy pełnym piz*owaniu non stop, czyli multi praktycznie cały czas na 3,5-4k rpm, bo z tipem to w 12 litrach się zamknie w mieście :hi:jeśli w A4B5 takie spalanie się pojawi, to wiedz, że coś się dzieje... :decayed:

czyli coś się u mnie dzieje :eusathink::decayed:

Opublikowano

Miałem na myśli ośkę w manualu :wink: przy "naszej" jeździe powinno Ci wychodzić na trasie 8-9 przy spokojnej w porywach do 10 litrów, a w mieście w 13 się musisz zamknąć, ale to przy bucie.

Opublikowano

mi w mieście pali mniej jak w trasie :polew: (11/14)

.........................

przy "naszej" jeździe :wink::decayed: