Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKN]Srebrny avant BIXy fele RS6 312 heble wtryski AKE chip Rogal@182km BOSE Aero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna V6-tka ale troche wysoko stoi :wink4:

Silnik to musisz mieć zdrowiutki że Ci 182PS wyciągło :kox:

Opublikowano
  • Autor

Fajna V6-tka ale troche wysoko stoi :wink4:

Silnik to musisz mieć zdrowiutki że Ci 182PS wyciągło :kox:

i tak jest 1BE[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 13:56_________________________________________________

Pompa SKF ? :)

w sumie była ruville, ale sądząc po tym jakie miałem przejscia z tym mechanikiem to może nawet takiej mi nie założył,

Opublikowano

co wymieniałeś w silniku że tyle PS wytrzyma?

Opublikowano
  • Autor

co wymieniałeś w silniku że tyle PS wytrzyma?

nowe turbo mam, wałki i kompletna hudraulika robione przed chipem, poza tym wszytko seria, sprzęgło też, jak to Witek mówił rzadko sie zdarza V6 co ma GIFTa w serii, juz tak smigam prawie dwa lata po programie, dlaczego pytasz jak jest u Ciebie??

Opublikowano

Jak jest u mnie? :decayed: prawie tak jak u ciebie, robiłem soft ale bez hamowni z obawa o automat ale myślę że po korekcji ze 170koni będzie[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 20:31_________________________________________________Jak jest u mnie? :decayed: prawie tak jak u ciebie, robiłem soft ale bez hamowni z obawa o automat ale myślę że po korekcji ze 170koni będzie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

witam, mój nowy modzik :naughty:

nj6HJ.jpg

nkg1S.jpg

Opublikowano

:co:

Opublikowano
  • Autor

sorry długo sie zdjecia ładowały

Opublikowano

sorry długo sie zdjecia ładowały

znaczy znaczek pomalowałes :mysli: mi sie nie widzi :no: było pomalować ramke grilla w czerń a znaczek zostawic ile lepiej by sie to prezentowało, teraz to wyglada jak grill siatex z allegro :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

mi sie narazie tak podoba, złaziło to srebrne i mnie wkurzało wiec jest czarne, pozdro[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 11:50_________________________________________________

Padła skrzynia biegów :wallbash:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159661.new#new

ale za to podczas poszukiwania skrzyni wyszarpałem hamulce 312 mm, jako że mam zimówki 16 cali wiec jak znalazł,.

Opublikowano

To w B5 2.5 sa 288mm? :shocked:

Opublikowano

ładny jest :decayed:

Opublikowano
  • Autor

To w B5 2.5 sa 288mm? :shocked:

tak kolego Flyer, niestety juz kilka razy sie spaliły, pokrzywiły itd, nawet nawercane tarcze nie pomagają, cóż zrobić, byłem na wadze węglowej i z pełnym bakiem beze mnie 1550 kg, a ja ''lubie za***rdalać'', także wreszcie bede hamował i nie oczami pozdro,

Opublikowano

Kurde, bylem przekonany, ze w B5 2.5 tez sa 312mm.

To musze uswiadomic mojego brata, ktory ma AKN'a w Q, ze heble powinien zmienic...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Kurde, bylem przekonany, ze w B5 2.5 tez sa 312mm.

To musze uswiadomic mojego brata, ktory ma AKN'a w Q, ze heble powinien zmienic...

sprzedam jarzma, wyszarpałem dwa kopmplety, .[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 22:48_________________________________________________nowa skrzynia biegów juz na miejscu, teraz słysze wyłacznie opony, :kox:

hamulce 312 też juz na miejscu, narazie sie docierają, ale juz czuje pod nogą że lżej trzeba wciskac żeby sie spokojnie zatrzymac, fotki niedługo pozdro[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 07:28_________________________________________________

tak z nowości to jeszcze przed zimą udało mi sie na letnie koła załozyć super świeże oponki 225/45/17 marki Viking,

wiem wiem sam nie byłem do nich przekonany, ale jak na pogodę którą teraz mamy sprawuja sie super, i za tą kasę tym bardziej polecam :naughty:

No ale w tym tyg zima idzie wiec znów czas na czarne alu, pozdro

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poduszki byly wystrzelone? bo kiera od A3 przedliftowego jest. Ale odlotowa na tych felach :drool:

też mam kiere S w polifcie i jest inna :co: teraz kwestia czy ja mam coś nie tak? czy ty? furka ogólnie ładna tylko dziwią mnie te wałki :przebiegly: ale juz masz to za sobą... miłej zabawy V6 :good: :>

Opublikowano

Poduszki byly wystrzelone? bo kiera od A3 przedliftowego jest. Ale odlotowa na tych felach :drool:

też mam kiere S w polifcie i jest inna :co: teraz kwestia czy ja mam coś nie tak? czy ty?

Przecież kolega audia4s4 napisał :wink4: w tym aucie w kierownicy siedzi poduszka z A3 albo z TT, stąd inny wygląd niż u Ciebie :wink4: U Ciebie powinna być taka jak u mnie :decayed:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

BOSE juz na miejscu , nie obyło sie beż przygód ale ważne że działa, dzwiek czysty i głeboki bas, prawie dwa dni rzezania ale udało sie,

pozdro[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:51________________________________________________

padł wtrysk sterujący, :wallbash: :wallbash: :wallbash: poszukiwania w toku [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:06_________________________________________________

wtrysk zamontowany, stety badź niestety od AKE pierwszej generacjii, z końcówką E w oznaczniu,

po sprawdzeniu na maszynie wyszło że jest troszke mocniejszy, w sensie w lepszym stanie od pozostałych ale on twierdzi że to mała róznica wiec może być,

wszystko poskładane, nowe uszczelki autko smiga jakbym znów od witka wyjechał. :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Te ramiona wycieraczek aero to z jakiego modelu?

Opublikowano
  • Autor

Te ramiona wycieraczek aero to z jakiego modelu?

czesc, jedyne co wiem ze maja nabite że z 2003 roku jak kiedys zdjemowałem to widziałem, a od czego to niewiem bo takie już były,

pozdro