rzeziu Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam posidam navi RNSE i zastanawiam sie nad tunerem TV i ewentualnie dvd. Z jakimi to sie wiąże kosztami? z góry dziękuje za opinie i podpowiedzi. pozdr Wojtek A6 AVANT 1.9 TDI AWX sprzedam http://otomoto.pl/renault-espace-expresion-f-vat-bezwypadkowy-C3775045.html Kolego na forum jest dział sprzedam więc tam zamieść to ogłoszenie... No chyba że ja mam to rozbić ale za to, to będzie już się kropeczka należała... - Alv
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 z tunerami jest b. cięzko. Kiedyś gdzies na alledrogo widziałem za chyba 1200 pln
adamooo Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 za 1200zł raczej nie kupisz..od 1500 zaczynają się..plus kable + anteny..robota..i 2k będzie..
rzeziu Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Opublikowano 22 Lutego 2008 to fatycznie chyba nie bedzie miec sensu i lepiej zainteresować sie dvd.
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 przepraszam , nie dopisałem że cena była za sam tuner , bez osprzętu
rzeziu Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Opublikowano 22 Lutego 2008 ctv mogłbyś sprecyzować jak to ma sie nazywać???? ja czasami patrze ale nie bardzo wiem co jest potrzebne tzn adapter tuner jakieś kable?
Rekomendowane odpowiedzi