melu79 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Witam Nie doszukałem się nigdzie czy w A4 Avant 1.9 TDI BKE 2005 rok mogę wykasować inspekcje po wymianie oleju sam czy muszę to zrobić Vagiem.. Jeżeli już gdzieś to było poruszane proszę o przekierowanie. Nie mogę się doszukać. pzdr
wrclaguna Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Umieszczamy kluczyk w stacyjce w pozycji 0. Wciskamy i trzymamy przycisk [sERVICE] (przycisk z wizerunkiem klucza znajdujący się pod prędkościomierzem). Przekręcamy kluczyk do pozycji II . Po włączeniu się zestawu wskaźników puszczamy przycisk [sERVICE]. Na wyświetlaczu powinien wyświetlić się komunikat „Service in ???? km” lub „Service!” Naciskamy i przytrzymujemy przycisk [0.0] (przycisk do kasowania przebiegu dziennego). Przekręcamy kluczyk do pozycji 0.
tomek20stencel5 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 To ja mam takie pytanie: czy możny sobie tym ustawić dowolną ilość km do wymiany?
Pepin Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 To ja mam takie pytanie: czy możny sobie tym ustawić dowolną ilość km do wymiany? Jeśłi "tym" rozumiesz VAGa to tak .. jeśli przyciskanie przycisków przy zegarach to nie
wrclaguna Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 A jak sprawa ma się w B6 AVF? VAG-iem przyciskasz jednym przyciskiem p.s A ten temat jest we wlasciwym DZIALE
domin79 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 ..no właśnie :gwizdanie: tu macie wszystko elegancko opisane , wystarczy troszke poszukać w odpowiednich działach http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4640.0
Rekomendowane odpowiedzi