spetsnaz Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Witam! Gdzie mogę poza aso kupić wałki i hydraulikę do 2.5 TDI BDG? Chodzi mi o puste wałki (rurka z krzywkami) a nie wałki pełne, bo tych jest pełna gama.
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 tutaj próbowałeś?? http://sklep.gajos.com.pl/sklep/ tylko chyba mają tam ceny z ASO....
spetsnaz Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 Jaki przebieg ma to BDG ?? kupione dwa lata temu z przebiegiem 179kkm, wzięte z ASO, przebieg potwierdzony fakturami zgodymi z bazą napraw.
Bieniek Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Widzialem juz sporo walkow z peknieta krzywka w bdg/bdh. Ja kupowalem w aso.Wygladaja duzo bardziej solidnie.Podobno jakas wada byla i zmienili w pozniejszym czasie.Koszt jednego to okolo 1tys zl.
yaboo Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Witam! Gdzie mogę poza aso kupić wałki i hydraulikę do 2.5 TDI BDG? Chodzi mi o puste wałki (rurka z krzywkami) a nie wałki pełne, bo tych jest pełna gama. zapytaj u Świątka http://www.swiatek.com.pl/go.live.php
Gość mmcv Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 sorry za OT , ale nie wiem na jakim oleju to jezdzilo ... przy takim przebiegu moje walki wygladaly jak nowe :gwizdanie: . 2.5 nie lubi longlife Bieniek Ty tez wymieniales ?
Bieniek Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Wymienialem jeden po stronie wydechowej.
Tomeks Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 ale Bieniek,tobie sie chyba dzwigienka urwała i u szczerbiła wałek,nie? ja jeszcze ani razu nie przekroczyłem 10kkm z wymiana oleju,dbanie o olej w tym silniku to podstawa
Bieniek Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 ale Bieniek,tobie sie chyba dzwigienka urwała i u szczerbiła wałek,nie? ja jeszcze ani razu nie przekroczyłem 10kkm z wymiana oleju,dbanie o olej w tym silniku to podstawa Nie urwala tylko wypadla.Ale skad mam wiedziec co bylo przyczyna a co skutkiem. Na allegro jest pelno walkow z BDG, ktore wlasnie maja uszkodzona krzywke po stronie wydechowej.
Rekomendowane odpowiedzi