Opublikowano 16 Października 201114 l Oj to słabo, bo bez dystansów i nowych śrub raczej nie pojeździsz
Opublikowano 16 Października 201114 l dlaczego?? założyłem i jakoś się turla pewnie wygląda jak stary polonez :decayed:
Opublikowano 17 Października 201114 l pewnie wygląda jak stary polonez :decayed: gorzej :tongue4: Hyziek fura piękna- znowu . Dziury w dachu zazdroszczę [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 07:08_________________________________________________tylko pare mm trzeba ją posadzić bo koza aż nie pasuje
Opublikowano 4 Stycznia 201214 l Autor na zimę na pewno jej nie będę obniżał, na wiosnę się zobaczy Felgi nic nie obcierają chodź nie powiem dystans by się im przydał ale w końcu to tylko na zimę zestaw. Szybra w zielonej może ze trzy razy otworzyłem :gwizdanie: Dopisany: 17 Październik 2011, 19:18_________________________________________________ komplecik listewek na drzwi bo dwie już mi odpadły a pozostałe dwie też już licho się trzymają :gwizdanie: Dopisany: 13 Listopad 2011, 19:43_________________________________________________ i mały modzik lusterko od anglika musiałem i tak wymienić prawe lusterko po tym jak szwagier jakiś czas jeździł moim wozem
Opublikowano 4 Stycznia 201214 l fajny lakierek jest to stare listwy tylko by szpeciły. lustereczko da normalny wygląd Hyziek jesteś w piątek na spocie?
Opublikowano 11 Lutego 201214 l Autor Może podjadę ale pewno jeszcze nie wiem Dopisany: 04 Styczeń 2012, 19:26_________________________________________________ Wymiana konsoli środkowej na 2din: Efekt: Narazie pogra symphony a później może wleci cos lepszego na jego miejsce
Opublikowano 9 Marca 201214 l Było juz chociaż RNSe wasdzić jak ma być fabryka, bo zmieniłeś archaizm na nieco bardziej rozwiniety archaizm, poza wygladem nie ma nic do zaoferowania
Opublikowano 9 Marca 201214 l Autor Było juz chociaż RNSe wasdzić jak ma być fabryka, bo zmieniłeś archaizm na nieco bardziej rozwiniety archaizm, poza wygladem nie ma nic do zaoferowania i tu niestety musze sie z Tobą zgodzić poza wyglądem to normalne fabryczne radyjko, zastanawiam się nad jakąś stacja w to miejsce, one z kolei mają bardzo dużo do zaoferowania ale wygląd już niestety nie ten:whistling:
Opublikowano 9 Marca 201214 l http://allegro.pl/dedykowane-audi-a4-seat-exeo-od-artax-t2s-promocja-i2166215618.html
Opublikowano 10 Marca 201214 l Autor http://allegro.pl/dedykowane-audi-a4-seat-exeo-od-artax-t2s-promocja-i2166215618.html niezly kombajn! fakt niezły niezły ale to dedykowane do b6, b7 czyli mniejsze niż w b5 i bedą szparki po bokach:whistling: