przemek4net Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam, AFB zdrowy, tiptronic 5biegowy Interesuja mnie - wrazenia ogolne i doswiadczenia (czy tip nie glupial, cos sie nie uwalilo itp) - logi przed i po czipie (co sie zmienilo: np 008, 011 itp) - pomiar monentu/mocy przez tiptronica (blok 009 chyba) - na co KONIECZNIE zwrocic uwage w LOGach aby wiedziec od razu ze JEST ZLE - czy cos wam w "adaptacjach" vagiem mieszali? (np przesuniecie kata wtrysku) Wiem, ze w silniku drzemie sila bo wiem jak z boxem jezdzi ale wole rozsadny soft... Przymierzam sie do czipowania we Wroclawiu gdzies (oddaje auto -> odbieram auto -> sam niczego lutowac nie chce wiec allegro, Rogal itp odpadaja.. only wro): kogo polecacie za rozsadne pieniadze (ceny od 350-> 1500), pomiar na hamowni mnie nie interesuje (LOGI 009 ASB przed i po jako punkt odniesienia mi wystarcza ) Pozdrawiam, Przemek
Flyer Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 A czemu odpadaja fachowcy poza Wroclawiem? Nie masz czasu na podroze? Wez pod uwage fakt, ze auto z tym silnikiem i skrzynia warto oddac komus kto ma o tym POJECIE. Przekrec tu i pogadaj: JETRONIC ul. Opolska 159, Wrocław
przemek4net Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 A czemu odpadaja fachowcy poza Wroclawiem? Nie masz czasu na podroze? czas, koszt dojazdu, potencjalny problem z gwarancja, poprawkami itp tak wybralem i juz a pozatym we Wro teraz kupa tunerow sie pojawilo - ale ilu z nich zna sie na rzeczy a ilu umie obslugiwac lutownice i przeczytalo tylko "winols tutorial" nie wiem Przemek
lukaszr Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 czas, koszt dojazdu, potencjalny problem z gwarancja, poprawkami itp tak wybralem i juz a pozatym we Wro teraz kupa tunerow sie pojawilo - ale ilu z nich zna sie na rzeczy a ilu umie obslugiwac lutownice i przeczytalo tylko "winols tutorial" nie wiem Gratuluję podejścia ... z takim to długo nie pojeździsz. Zamiast przejechać się do kogoś sprawdzonego to Ty wolisz eksperymentować i jeszcze pewnie tanim kosztem. Tylko żebyś potem nie narzekał skoro teraz szkoda Tobie czasu i chwili cierpliwości.
Flyer Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Wybrales kogos dla mnie anonimowego, niesprawdzonego... Masz bardzo "delikatne" auto na wszelkie zaniedbania, czy nedzny soft, czip czy jak go zwal... AFB+tip
Rekomendowane odpowiedzi