mercii Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam Kupiłem samochód z audio. Mam w nim 4 wzmacniacze w tym 3 pod tylna kanapa. Tylna połka to 2 x 25cm (?) basy, średnie + cykacze. Przód to midbasy + cykacze. Wszsytko na zwrotnicach. Gra to niżle. Ale teraz moje pytanie. Wszsytko jest firmy KICKER , słyszał ktoś o takim czymś? Samochód przywiziony z Włoch. Pozdrawiam
Watson Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Firma chyba najbardziej znana z osiagniec w zawodach dB Drag i kwadratowych glosnikow. Wywodzaca sie z USA (mekki basu) , ukierunkowana raczej w kierunku duzej ilosci basu niz jakosci dzwieku.
poziek Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Potwierdzam, w USA sporo maja tego w sklepach.
boberek Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 no głosniczki robia spoko szczególnie kwadratowe ale trzeba mocne piece pod to podłaczać zeby to miało siłe grać zrób jakies foty tego co tam siedzi
mercii Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 Spoczko, prezencja nie jest jakas rewelacyjna ale nie ma problemu. Jak tylko pogoda pozwoli to porobię zdjęć.
mercii Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 Rownie dobrze mógłbym nagrać przejeżdzający pociąg z odleglosci 30cm:) Łupią mocna ale z przodu coś mi zaczyna trzesczeć. Czeka nie rozkręcanie i dokręcania itd... No i szyba tylna wydaje mi się że może wypaść
Rekomendowane odpowiedzi