fibolek Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Zapytanie moje jest takie czy warto zawracać sobie głowę jednorocznym aku Banner o wartości 800Ah( od opla omega 2,5 V6). Posiadam diesela 1.9 TDI 110 KM. Dokładnych parametrów tego aku jeszcze nie znam wiem że jest to ten czerwony(chyba najmocniejszy z czterema zamiennymi bolcami na klemy). Oczywiście aku jeździł w aucie przez jakieś 9 miesięcy auto garażowane i raczej nigdy nie miał jazdy bez ładowania. Akumulator jest własnością szwagra. Szwagier mówił że dał za niego około 600 PLN. Aku sprzedaje bo auto rozbił ale nie przodem przeleciał bokiem i oparł się dachem więc przód cały i aku też, silnik na ten akumulator był palony przy mnie i jest ok. Poradźcie czy warto się interesować tym tematem?
pepik Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Po co 2 razy zakładasz taki sam temat?
fibolek Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 Bo tam błąd jest najlepiej to bym tamten temat usunął.
Rekomendowane odpowiedzi