MultiPanda69 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Autko mam już dłuuuugo, więc coś mogę pokazać na forum Przebieg na chwile obecną ok. 30 tyś km. Z wyposażenia to każdy zobaczy co jest, a czego nie ma, ale troszkę mogę podać: Alufelgi - 17" z oponą 245/45 Silnik 2.0 TFSi - CAEB - 211 bhp Automatyczna skrzynia biegów - Tiptronic Napęd Klimatyzacja "3-strefowa" Skórzana tapicerka - jasna Podgrzewane fotele przód Coming-leaving home Radio Symhpony ze zmieniarką na 6CD Nagłośnienie ASS z subwooferem Audi Music Interface z kablem pod Ipoda Bluetooth do łączenia się z telefonem Navi nie mam, ale mam anteny zamontowane w samochodzie oraz moduły sterujące navi. Tempomat Servotronic Szyberdac Automatycznie przyciemniane wsteczne lusterko z kompasem Lusterka elektryczne, automatycznie przyciemniane-ustawiane-podgrzewane z funkcją pamięci Sensor ciśnienia w ogumieniu Sensor deszczu, zmierzchu Domykanie szyb z pilota Funkcja "panic" na pilocie Więcej mi się nie chce pisać :> zobaczycie sami. Plany: Jeździć bezawaryjnie i bez kolizji. Zdjąć ograniczenie prędkości. Może za kilka lat jak mi się będzie nudziło to alufelgi 18" + hamulce od S4 oraz podgrzewanie tylnej kanapy . Gleba - - preferuje komfort Zdjęcia : 1. 2. 3. 4.Moje autko na dachu budynku w Gotham City Przy jakiejś okazji wrzucę lepsze zdjęcie autka z zewnątrz tzn. jak go umyję
MultiPanda69 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 sedan silnik audi z USA? Zgadza się, (brak spryskiwaczy bi-xenonów + czerwone kierunki z tyłu )
MAGIC87 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Może za kilka lat jak mi się będzie nudziło to alufelgi 18 18 i bez gleby poka wiecej fotem z zewnatrz zapowiada sie miło
MultiPanda69 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 Może za kilka lat jak mi się będzie nudziło to alufelgi 18 18 i bez gleby poka wiecej fotem z zewnatrz zapowiada sie miło Jak umyje autko
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 No to czekamy na foty Mile autko z USA Zadroszke pelnej elektryki foteli i lusterek
Thom4s Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Zgadza się, (brak spryskiwaczy bi-xenonów + czerwone kierunki z tyłu ) I tiptronic zamiast S-tronic'a. No i te fotele w USA, mało kto zamawia sportowe. Fajne autko, jak każde B8.
MultiPanda69 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 I tiptronic zamiast S-tronic'a. No i te fotele w USA, mało kto zamawia sportowe. Fajne autko, jak każde B8. I tak się ciesze, że TipTronic, a nie Multitronic no, a fotele są wygodne i trzymają dobrze więc nie jest źle.
WITT33 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 zmieniłbym tylko kierownicę na 3 ramienną i nakładki na pedały do automatu można fajne kupić, kierunki czerwone widziałem nawet w krajowej b8 2.0 tdi na Grochowie w W-wie aż się zdziwiłem, może ktoś specjalnie sobie zrobił taki tune-up, ogólnie to chyba wersja premium czyli na usa standard. w lepszej dają bang olufsen, navi, kolorowy fis i inne pierdoły ale spox, ważne że quattro i 260 KM można spokojnie zrobić, czy ten czerwony FIS pokazuje chociaż teraz już w B8 chwilowe spalanie czy tylko pozostały przebieg ?
MultiPanda69 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 To jest wersja premium plus czyli średnia, spalania chwilowego nie wiem, chyba nie bo to auto z grudnia 2008,a tego chyba wtedy jeszcze nie było. Co do kierownicy to może pomyślę, ale wtedy już koniecznie na wersje podgrzewaną . A mógłbyś pokazać o jakich nakładkach myślisz?
turdzi Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 a jak zuzycie oleju , idzie w litrach czy ml Wreszcie jakas benzyna bo idzie pomyslec ze ludzie audi kupuja tylko z klekotami
MultiPanda69 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 a jak zuzycie oleju , idzie w litrach czy ml Wreszcie jakas benzyna bo idzie pomyslec ze ludzie audi kupuja tylko z klekotami a nie jest źle z olejem, idzie w ml :> w bagażniku mam zawsze litr albo dwa na wszelki wypadek, ale jeszcze nie zdażyło mi się dolewać ( na szczęście) - do ASO na wymiane filtrów, płynów etc. jeżdże przed zimą i po zimie, a jeżdże mało bo rocznie robie ok. 10 tyś. km, więc chyba jakoś nie odczuje tego oleju :th:
turdzi Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 ja odebralem auto w pod koniec czerwca i juz mam 10 tys ale na szczescie na razie nie pije oliwki
WITT33 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 To jest wersja premium plus czyli średnia, spalania chwilowego nie wiem, chyba nie bo to auto z grudnia 2008,a tego chyba wtedy jeszcze nie było. Co do kierownicy to może pomyślę, ale wtedy już koniecznie na wersje podgrzewaną . A mógłbyś pokazać o jakich nakładkach myślisz? sz kurde no wlazłem na allegro ale jak na złość ani sztuki więc muszę się posiłkować eBay (takie zboczenie) http://http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OEM-Audi-A4-S4-RS4-B8-Chrome-Sport-Pedal-Kit-Automatic-/140594279840?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20bc1275a0 te są dość drogie ale chyba nawet mój kolega miał oryginalne Audi OEM więc mogę zapytać jak coś czy ma do automatu i jaka cena tyle że warto jeszcze z podstopnicą kupić pod stopę to wtedy wygląda nice grzana kierownica jest chyba tylko 4 ramienna, ja nie słyszałem o 3 ramiennej podgrzewanej
turdzi Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 tyle ze te nakladki do tego konkretnego wnetrza to jak piesc w oko
MultiPanda69 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 Też mi jakoś nie pasują takie nakładki , może do czarnego wnętrza
fryzjerek Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 I tiptronic zamiast S-tronic'a. No i te fotele w USA, mało kto zamawia sportowe. Fajne autko, jak każde B8. I tak się ciesze, że TipTronic, a nie Multitronic no, a fotele są wygodne i trzymają dobrze więc nie jest źle. Gratulacje fury. Rzeczywiście te fotele są wygodne nawet bardzo chodź kubły trochę lepiej trzymają i wyglądają no ale nie zawsze można mieć wszystko. Dodaj wiecej fot z zewnątrz a kierunki zawsze możesz zmienić na europejskie . Ps. jak ci przegląd zatem przeszedł?[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 13:44_________________________________________________ ogólnie to chyba wersja premium czyli na usa standard. w lepszej dają bang olufsen, navi, kolorowy fis i inne pierdoły ? w premium zawsze sa 17stki fele i zwykle lampy a navi jest opcjonalnie , w premium plus juz występuje Bixenon , lusterka dymione , homelink i zazwyczaj 18 fela chodz nie zawsze . w prestige jest natomiast z tego co pamiętam to w standardzie daja Bang & Olufsen , Audi side assist i inne czary
MultiPanda69 Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 Przegląd mi przeszedł błyskawicznie myślę, że zajął mi ok. 2 minut . Żadnych problemów nie miałem, kiedyś dołożę zderzak+spryskiwacze na przód i ledy europejskie na tył, ale nie spieszy mi się :gwizdanie: w prestige dają wszystko co audi wymyśliło - może kiedyś taką wersję będę miał póki co premium plus musi wystarczyć
Rekomendowane odpowiedzi