mrogal Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Odpowiedź od Dido : " Witam , gdyby się Panu uparł zrobimy ". " Witam , zrobimy taki kpl , zrobimy jakieś zdjęcia i zobaczy pan " . Trochę zdawkowe odpowiedzi, ale ja jestem dobrej myśli niech wycenia i bedziem myslec
Rafal_ Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Odpowiedź od Dido : " Witam , gdyby się Panu uparł zrobimy ". " Witam , zrobimy taki kpl , zrobimy jakieś zdjęcia i zobaczy pan " . Trochę zdawkowe odpowiedzi, ale ja jestem dobrej myśli niech wycenia i bedziem myslec oj tam - droższe od piniendzy nie będą
Ciepły Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Ja też bym się skusił tylko jaka cena ?
Reggi Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 dopisz starego :naughty: Będziem mazać na czarno Ja też bym się skusił tylko jaka cena ? Na bank będzie podchodziła pod stówkę skoro zwykłe 80 zł..a te są grubsze i ścięte od środka.
moskal Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Na bank będzie podchodziła pod stówkę jebiemieto :kox:
Reggi Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Na bank będzie podchodziła pod stówkę jebiemieto :kox: Też znam tego japońskiego naukowca
Ciepły Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Może lepiej im dać projekt od rs4 :gwizdanie:
OGr Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 też się na to piszę, tylko obawiam się że ściągnięcie aktualnym będzie koszmarem
Rafal_ Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 też się na to piszę, tylko obawiam się że ściągnięcie aktualnym będzie koszmarem myślę że nie powinno być tragedii tylko gorzej może być z ramką na fisie - ja se ją córwa przykleiłem na taśme
duffy Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Jak dojdzie do produkcji to tez wezme
Reggi Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Tylko ciekawe jak to będzie z montażem. Te cienkie rameczki z allegro to łatwo nagiąć i przełożyć..te na zdjęciu wydają się bardziej solidne
mrogal Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 też się na to piszę, tylko obawiam się że ściągnięcie aktualnym będzie koszmarem na klej masz?
moskal Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Te cienkie rameczki z allegro to łatwo nagiąć i przełożyć.. jak i przez co "przełożyć" ????
OGr Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 też się na to piszę, tylko obawiam się że ściągnięcie aktualnym będzie koszmarem na klej masz? nie ;-) Te cienkie rameczki z allegro to łatwo nagiąć i przełożyć.. jak i przez co "przełożyć" ???? przez dziurkę ;-)
moskal Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 przez dziurkę ;-) nie łatwiej zdjąć szybke ????
Reggi Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 przez dziurkę ;-) nie łatwiej zdjąć szybke ???? Tego jeszcze nie robilem
moskal Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Tego jeszcze nie robilem Bo wy zawsze sobie lubicie utrudnić robote :kox:
Reggi Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Tego jeszcze nie robilem Bo wy zawsze sobie lubicie utrudnić robote :kox: Już wiem kto mi ramki zainstaluje
jozek726 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 czy mowa jest o takich jak tu ? [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 13:06_________________________________________________trochę ciulowe foto ale nie mam lepszych
Rekomendowane odpowiedzi