Bielak Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam Dzisiaj zauważyłem dziwne stukanie. Kiedy ruszam kolejno od 1 biegu slychac stukanie. Wrzucam dwojke i znowu pukniecie i tak dalej... Dzieje sie tak kiedy puszczam sprzeglo. Jezeli robie to umiejetnie i powoli pukniecia nie slychac. Czy ktos z was mial kiedys podobny problem ?? Kolega powiedzial ze moge to byc przegub na skrzyni biegow ... Samochod to Audi A4 1.9 TDI 1996 r (( nie wiem jaki to jest mogel dokladnie )) Pozdrawiam
Rytel Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 u mnie powstał ten sam problem nie mam zielonego pojecia co to moze byc, może pomozecie?
rysiu Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 u mnie tez, chetnie sie dowiem. wrzucam bieg, zwalniam sprzeglo i jest pyknięcie
topkopi00 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 No i u mnie również ten sam problem. Pomocy!
Patrykbor Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b5_adr_stukanie_w_prawym_kole_podczas_wciskania_sprzegla_przy_zmianie_biegow-t47834.0.html;msg553124#msg553124
Rekomendowane odpowiedzi