morsdicti Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Znalazłem taką aukcję (zresztą gdzieś tutaj podaną na forum) http://moto.allegro.pl/dekory-listwy-dekoracyjne-audi-a4-b5-quattro-i1854036008.html i tam sprzedający pisze, że na listwie od kierowcy są małe dziurki ... no i ja patrze na to zdjęcie i mam identyczne dziurki ... mase drobnych dziurek jedna przy drugiej no i idziemy do kolegi auta na dół i ... on ma identyczne .... nawet zadzwoniłem do drugiego kolegi z B5... i też takie twierdzi, że ma Pytanie teraz od czego to akurat w tym miejscu ? przecież tam się łapą nie dotyka tego na codzien >?
sokram Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Czesc, Ja tez tak mam i wydaje mi sie ze to wynik zamykania/obijania drzwi z trzymaniem w reku kluczy. Sokram
morsdicti Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 JA mam np: po całej dlugości listwy ....
I r o Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 mam to samo jest to efekt pobijania kluczami, pierścionkami itp.
morsdicti Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 Ale to chyba w co 2 A4 tak jest chyba zły materiał użyty do wykonania tych dekorów ... ciekawi mnie jak to jest na tym drewnie ... może ktoś tak ma.
I r o Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 kumpel ma "drewno" i tam nie widać żadnych śladów zużycia, ale drewno to aluminium jest strasznie miękkie i dlatego podatne na łatwe uszkodzenia
Kolkov Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 to od pasów powstają te rysy, są osoby które odpinając pas napier... klamrą po dekorach. To normalne
szczuraz Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 na drewnie nie mam odprysków
Reggi Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 to od pasów powstają te rysy, są osoby które odpinając pas napier... klamrą po dekorach. To normalne Dokładnie
swiezak84 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 na drewnie nie mam odprysków potwierdzam, u mnie gładziutkie są
Rekomendowane odpowiedzi