marcin1852 Opublikowano 7 Października 2006 Opublikowano 7 Października 2006 witam, mam mały problem z kontrolka air bag, dzisiaj postanowilem zabrac sie za naprawe klaksonu. Po sciagnieciu air bagu, zabralem sie za znalezienie przyczyny nie dzialajacego klaksonu, okazalo sie ze kabelki nie łaczyly ale przechodze do sedna sprawy po podlaczeniu air bagu i zamontowani z powrotem na kierownicy kontrolka air baku nie zgasla. zastanawia mnie to czy moglem przez przypadek uszkodzic kabelki, czy tez po kazdym odlaczeniu podzuszki dochodzi do tego, ze wyskakuje blad. wiem ze najlepiej podlaczyc pod vag ale moze ktos wczesniej mial taki przypadek. pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pikuś Opublikowano 7 Października 2006 Opublikowano 7 Października 2006 marcin1852, pewnie zalaczyles zaplon, chociaz nie koniecznie i komuter zapisal blad. Podpiac pod VAG-a i wykasowac blad.
dark79 Opublikowano 8 Października 2006 Opublikowano 8 Października 2006 jak pisze Pikus, pod vaga i skasowac blad.
bushi Opublikowano 8 Października 2006 Opublikowano 8 Października 2006 Jak powyżej pod vag-a i po kłopocie. Jeżeli nie to popownie zabrać sie za rozebranie poduchy.
jacek Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 Hallo pali mi sie juz dlugo lampka od air bagu,stwierdzono prawy air bag ,fotel pasazera,mozna to zlikwidowac,czy tylko wymiana tego cos da pozdrawiam jacek
oizdog Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Trza wykasować na vagu, też mam problem z klaksonem. Może ktoś ma kierownice do A4 :mrgreen: :?:
Gość Tomboy Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Tylko Vag - nic wiecej Koniec Tematu
Rekomendowane odpowiedzi