Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A "popienić" to się możesz z kolegami "przyjacielu". Trochę grzeczniej.

Najpierw wnieś cokolwiek pożytecznego do tego forum bo na razie tylko plujesz na lewo i prawo w jakimkolwiek wątku, do ktorego się dotknąłeś.

Kuriozalne wręcz w tej sytuacji jest udzielanie przez ciebie sugestii na temat kultury wypowiedzi.

Szkoda na prawdę czasu na jakąkolwiek dyskusję z takim trolem.

Opublikowano

A "popienić" to się możesz z kolegami "przyjacielu". Trochę grzeczniej.

Najpierw wnieś cokolwiek pożytecznego do tego forum bo na razie tylko plujesz na lewo i prawo w jakimkolwiek wątku, do ktorego się dotknąłeś.

Kuriozalne wręcz w tej sytuacji jest udzielanie przez ciebie sugestii na temat kultury wypowiedzi.

Szkoda na prawdę czasu na jakąkolwiek dyskusję z takim trolem.

Sam jesteś trollem. Odczep się zwyczajnie ode mnie. Czep się tych, którzy na przykład używają wulgaryzmów w tym wątku.

Brakuje ci argumentów to się nie wypowiadaj głupkowato jeśli nie wiesz co to dyskusja.[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 13:29_________________________________________________

z ciekawostek:

Stefan jako jeden z 20 ludzi na swiecie mial pelna sekwencje kodu DNA swojego nowotoworu

Szkoda, ze to nie pomoglo...

Niestety. Złośliwy rak trzustki jest bardzo ciężki w leczeniu :confused4: Mój kuzyn zmarł na to.

Opublikowano

Przejrzalem jeszcze raz caly watek

Zdaje mi sie, ze straciles argumenty tuz przed wypowiedzia Malika (trzecia strona tematu)

Nie wiem jak tam w "realu" u Ciebie, ale tu np obowiazuje szacunek i kultura

Proponuje nie podnosic glosu ze stazem 75 postow wobec vipa

Jego porada moze Ci sie kiedys przyda

apple buduje fabryke z dachem pokrytym panelami slonecznymi

opis pod filmem robi wrazenie

!
Opublikowano

Proponuje nie podnosic glosu ze stazem 75 postow wobec vipa

abstrahując od dyskusji ...

no to dales teraz :facepalm: ...

Opublikowano

mowie, kultura i szacunek

ja nie fikam nigdy do starszych

jesli mam racje, to potrafie to uargumentowac, nie krzyczec[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 14:14_________________________________________________poza tym drogi mmcv, nie zauwazylem, bym sie wypowiadal krytycznie o androidzie w specjalnie dla tego systemu zalozonym watku

wiec sam widzisz, ja tu o jobsie, kolega o samsungu...

no bez sensu

Opublikowano

mowie, kultura i szacunek

ja nie fikam nigdy do starszych

jesli mam racje, to potrafie to uargumentowac, nie krzyczec[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 14:14_________________________________________________poza tym drogi mmcv, nie zauwazylem, bym sie wypowiadal krytycznie o androidzie w specjalnie dla tego systemu zalozonym watku

wiec sam widzisz, ja tu o jobsie, kolega o samsungu...

no bez sensu

Mylisz się i to znacznie. Co nazywasz brakiem kultury ? Ripostowanie komuś kto pisze do Ciebie "plujesz" "pienisz" itp ? A tak właśnie do mnie ten człowiek pisze.

Dziwisz się mojej reakcji ? Co ma do tego Vip ? Nabywasz "mądrości" wraz z liczbą postów ? Ogarnij to.

To było zwyczajne chamstwo z jego strony. A na moje argumenty wy nie macie innych jak właśnie obrażanie mnie. :wallbash:

U mnie w realu człowieku, to "popienić" mówią ludzie ledwo po zawodówce. Zanim coś napiszesz, pomyśl.

warnmute.gifObrażanie innych poprzez PW

Opublikowano

Akurat Malik nie zasluzyl na vipa iloscia postow (popatrz sobie na forum w jego tematy)

Poza tym to byla trafna uwaga - ja w watku o androidzie nie dopisuje sie i nie krytykuje tego systemu

Widzisz roznice?

Opublikowano

Panowie, z racji wycieczek osobistych temat zamykam. Poza tym zmienił on już tematykę na nieco inną niż sugerowałby to temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...