Gość Prometeo Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Bez komentarza. R.I.P Jobs
wustyle Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 z ciekawostek: Stefan jako jeden z 20 ludzi na swiecie mial pelna sekwencje kodu DNA swojego nowotoworu Szkoda, ze to nie pomoglo...
malik Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A "popienić" to się możesz z kolegami "przyjacielu". Trochę grzeczniej. Najpierw wnieś cokolwiek pożytecznego do tego forum bo na razie tylko plujesz na lewo i prawo w jakimkolwiek wątku, do ktorego się dotknąłeś. Kuriozalne wręcz w tej sytuacji jest udzielanie przez ciebie sugestii na temat kultury wypowiedzi. Szkoda na prawdę czasu na jakąkolwiek dyskusję z takim trolem.
Gość Prometeo Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A "popienić" to się możesz z kolegami "przyjacielu". Trochę grzeczniej. Najpierw wnieś cokolwiek pożytecznego do tego forum bo na razie tylko plujesz na lewo i prawo w jakimkolwiek wątku, do ktorego się dotknąłeś. Kuriozalne wręcz w tej sytuacji jest udzielanie przez ciebie sugestii na temat kultury wypowiedzi. Szkoda na prawdę czasu na jakąkolwiek dyskusję z takim trolem. Sam jesteś trollem. Odczep się zwyczajnie ode mnie. Czep się tych, którzy na przykład używają wulgaryzmów w tym wątku. Brakuje ci argumentów to się nie wypowiadaj głupkowato jeśli nie wiesz co to dyskusja.[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 13:29_________________________________________________ z ciekawostek: Stefan jako jeden z 20 ludzi na swiecie mial pelna sekwencje kodu DNA swojego nowotoworu Szkoda, ze to nie pomoglo... Niestety. Złośliwy rak trzustki jest bardzo ciężki w leczeniu Mój kuzyn zmarł na to.
wustyle Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 Przejrzalem jeszcze raz caly watek Zdaje mi sie, ze straciles argumenty tuz przed wypowiedzia Malika (trzecia strona tematu) Nie wiem jak tam w "realu" u Ciebie, ale tu np obowiazuje szacunek i kultura Proponuje nie podnosic glosu ze stazem 75 postow wobec vipa Jego porada moze Ci sie kiedys przyda apple buduje fabryke z dachem pokrytym panelami slonecznymi opis pod filmem robi wrazenie !
Gość mmcv Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Proponuje nie podnosic glosu ze stazem 75 postow wobec vipa abstrahując od dyskusji ... no to dales teraz ...
wustyle Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 mowie, kultura i szacunek ja nie fikam nigdy do starszych jesli mam racje, to potrafie to uargumentowac, nie krzyczec[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 14:14_________________________________________________poza tym drogi mmcv, nie zauwazylem, bym sie wypowiadal krytycznie o androidzie w specjalnie dla tego systemu zalozonym watku wiec sam widzisz, ja tu o jobsie, kolega o samsungu... no bez sensu
Gość Prometeo Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 mowie, kultura i szacunek ja nie fikam nigdy do starszych jesli mam racje, to potrafie to uargumentowac, nie krzyczec[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 14:14_________________________________________________poza tym drogi mmcv, nie zauwazylem, bym sie wypowiadal krytycznie o androidzie w specjalnie dla tego systemu zalozonym watku wiec sam widzisz, ja tu o jobsie, kolega o samsungu... no bez sensu Mylisz się i to znacznie. Co nazywasz brakiem kultury ? Ripostowanie komuś kto pisze do Ciebie "plujesz" "pienisz" itp ? A tak właśnie do mnie ten człowiek pisze. Dziwisz się mojej reakcji ? Co ma do tego Vip ? Nabywasz "mądrości" wraz z liczbą postów ? Ogarnij to. To było zwyczajne chamstwo z jego strony. A na moje argumenty wy nie macie innych jak właśnie obrażanie mnie. U mnie w realu człowieku, to "popienić" mówią ludzie ledwo po zawodówce. Zanim coś napiszesz, pomyśl. Obrażanie innych poprzez PW
wustyle Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 Akurat Malik nie zasluzyl na vipa iloscia postow (popatrz sobie na forum w jego tematy) Poza tym to byla trafna uwaga - ja w watku o androidzie nie dopisuje sie i nie krytykuje tego systemu Widzisz roznice?
lukaszr Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Panowie, z racji wycieczek osobistych temat zamykam. Poza tym zmienił on już tematykę na nieco inną niż sugerowałby to temat.
Rekomendowane odpowiedzi