Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL] konstrukcja actuatora i numer z ETKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

cięgno od Wastegate w moim nAJLepszym silniku do B5 jest luźne. pytanie mam takie - czy możliwe, że coś jest po prostu odkręcone czy na bank coś się urwało?

Opublikowano

To będzie ten nr części przynajmniej to znalazłem na ETCe 058145703 LX :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

to jest numer turbiny, na dodatek z Passata :)

Opublikowano

to jest numer turbiny, na dodatek z Passata :)

to wstaw właściwy jak się mylę :naughty:

* skoro jesteś taki mądry to sam wstaw właściwy, a nie rzucasz nic nie wnoszące komentarze - lukaszr

Opublikowano

ja sam sprawdzałem i etka pokazuje numre części podany przez llevy tak że kolega pet3r powinien jako klubowicz najlepiej wiedzieć bo to nie przystoi nie wiedzieć a tym bardziej zaprzeczać nie podając właściwego numeru u mnie pokazuje ten sam numer 058145703 LX tak więc albo my się nie znamy albo pet leje wode :naughty: może jeszcze poczekajmy na jakiegoś fachowca ale mi sie widzi wtopa dla klubowicza :wink4::embarrassed:

* a co ma do tego to, że jest Klubowiczem ? Jesteś taki nieomylny ? Twój post, zupełnie nie wnoszący nic do tematu właśnie pokazuje, że Ty na status Klubowicza nie zasługujesz - lukaszr

nie ma nic do tego że to klubowicz, jako klubowicz brał jedyny udział w dyskusji łatwiej było mi napisać klubowicz niż jego pseudonim patrząc na klawiaturę a gdybym był nieomylny nie odwoływał bym się do opini fachowców zwykłe stwierdzenia nie mające na celu nikogo obrazić w odróżnieniu do ciebie

* pozwól proszę, że nie skomentuję tego co napisałeś - stawiaj znaki interpunkcyjne, bo ciężko zrozumieć to co piszesz - ja nikogo nie obrażam - jeżeli nie znasz znaczenia słowa "obrażać" to poczytaj w słowniku - lukaszr

ja cie gwiżdże, odpuszczam bo i tak nie ma sensu tego ciągnąć, wyluzuj trochę kolego bo nie po to tu jesteśmy żeby walczyć ze sobą i błędy wytykać, tylko po to by sobie pomagać, pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

wystarczy spojrzeć na opis w ETCE, poszukać po numerze w googlach i wszystko wiadomo...

Opublikowano

niesmialo wtrace ze kolega nie pytal o numer katalogowy turbiny tylko jej elementu.

posiadanie ETKI to nie wszystko.... :bicz2:

petr sadze ze wartoby dryndnac do kogos kto sie zajmuje turbinami, moze producent turbiny przewiduje ten el. jako czesc zamienna.

Opublikowano
  • Autor

już załatwione - akutator do mnie jedzie, sobota przewidziana jest na montaż :)