wojtek3229 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Witam, nie wiem czy to odpowiedni dział, ale z racji mojej niskiej wiedzy, proszę o wyrozumiałość Mam taki problem, przy włączeniu zapłonu zamiast napisu OK pojawia się czerwona kontrolka (!),ponad to w czasie jazdy "piszczy" coś na przedniej osi. Proszę o jakieś informację, co może być powodem? Dodam że płyn hamulcowy powyżej poziomu MIN
pepik Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Ta kontrolka oznacza problem z hamulcami ale równie dobrze może świadczyć o np. słabym akumulatorze Witam kolegę z okolicy
Artur82 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 no tak ale akumulatro raczej nie piszczy podcazs jazdy więc raczej szukaj coś przy klockach i tarczach
pepik Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Witam, nie wiem czy to odpowiedni dział, ale z racji mojej niskiej wiedzy, proszę o wyrozumiałość Mam taki problem, przy włączeniu zapłonu zamiast napisu OK pojawia się czerwona kontrolka (!),ponad to w czasie jazdy "piszczy" coś na przedniej osi. Proszę o jakieś informację, co może być powodem? Dodam że płyn hamulcowy powyżej poziomu MIN Kolega napisał, że kontrolka zapala się przy przekręceniu zapłonu a w czasie jazdy piszczy mi coś z przodu auta a nie kontrolka w liczniku. Zrób dokładny przegląd hamulców i sprawdz aku
Dev Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 niski poziom plynu na pewno klocki do wymiany
Rekomendowane odpowiedzi