Cor72z Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Drodzy koledzy :> Prosze o opinie na temat Ksiażki serwisowej.... Porównajcie ze swoimi i dajcie znac... 1. 2. 3. 4. .......Czy ten podkreślony na różowo wpis jest stanem licznika przy wymianie rozrządu??
alvaro Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Cor72z .......Czy ten podkreślony na różowo wpis jest stanem licznika przy wymianie rozrządu?? tak
Cor72z Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 Tez tak masz Alvaro?? wpisany ręcznie??? co sadzisz o tej książce??
alvaro Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 każdy ma wpisy ręczne, bo niby jakie inne miały by być? DRUKOWANE ?? wg. mnie książka wygląda ok, ale podjedź jeszcze do ASO jeśli masz wątpliwości i zweryfikuj wpisy z ich danymi w komputerze
Mad_MAX Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Jesli chodzi o wymiane rozrzadu , przynajmniej ja tak mam , to chyba na masce od wewnatrz powinienes miec wlepke o takowej wymianie. U mnie rozrzad byl wymieniany w ASO i taka naklejke wlepili i zgadza sie z ks. serwisowa.
Flyer Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Mowiles, ze weryfikowales info w ASO, wiec ksiazka tu Ci w niczym nie pomoze. Rozrzad byl na bank wymieniany przy 120, bo to jest moment na jego wymiane i w DE raczej nie ma prawa zeby ktos to olał.
Rekomendowane odpowiedzi