kaczekmaster Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 za obie wersje stracisz dowód u pana policjanta
Wąski Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 za obie wersje stracisz dowód u pana policjanta Myslę że nie w Krakowie podobno jest dwóch służbowych policjantów.Nie mam bardzo przyciemnionych szyb i widać co jest i kto jest w środku.Miłem juz kilka kontroli i nigdy nie zwrócili mi uwagi.Myślę że jak rozmawiasz z nimi spokojnie i nie przeginasz za bardzo z przepisami na wszystko można przymknąć oko :th:
Młody Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 za obie wersje stracisz dowód u pana policjanta Myslę że nie w Krakowie podobno jest dwóch służbowych policjantów.Nie mam bardzo przyciemnionych szyb i widać co jest i kto jest w środku.Miłem juz kilka kontroli i nigdy nie zwrócili mi uwagi.Myślę że jak rozmawiasz z nimi spokojnie i nie przeginasz za bardzo z przepisami na wszystko można przymknąć oko :th: Dokładnie wąski nie będą się czepiać tych szyb (a są fajnie zrobione) to nie maluch albo calibra że nic nie widać.
kaczekmaster Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 w warszawie jezdżą specjalne fordy w których mają fajny sprzęt do badan technicznych... jak miałem audi tt to sprawdzali mi takim badziewiem przepuszczalnosc swiatła a miałem lekko sciemnione ...no i niestety ponizej 75 % wiec dowodzik odbierałem po zerawaniu folii. no i jeszcze wkładali mi takie cos do wydechu i sprawdzali spaliny bo miałem zrobiony przelot ... jak trafisz na frajerów to lipa ...mój kolega sciągał folie przy policjantach. tez bym przyciemnił ale w moich rejonach jest w chu... policji
Wąski Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 Pewnie tak też w Kr.mają taki sprzęt.Takie życie co zrobić.Mam nadzieję że nie spotka mnie takie niemiłe spotkanie.
macius 1977 Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Jezeli mialbym wybrac to DRUGA pozycja wszystkie lekko przyciemnione a jesli chodzi o 1 fotke to przyciemnic tylko druga polowe auta.
Wąski Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Opublikowano 21 Marca 2008 Dziękuję już po sprawie. Wybrana wersja druga. Jest super :th:
Gość rob Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 miejmy nadzieję, że wygrała lepsza zamykam
Rekomendowane odpowiedzi