Blondi89 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Poproszę o podanie nr sensora oleju, nr VIN WAUZZZ8EZ1A043512. Tak przy okazji: żeby go wymienić to pewnie trzeba zdjąć miske olejową? To może odrazu poproszę tez o nr tej uszczelki pod miske :> Z góry dziekuję
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 O ktory dokladnie czujnik chodzi ? czujnik cisnienia oleju czy poziomu
Blondi89 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Poziomu to nie jest. Chodzi mi o ten co wyświetla się na zółto ta "konewka" a pod spodem jest napisane sensor.
maciejek Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Poziomu to nie jest. Chodzi mi o ten co wyświetla się na zółto ta "konewka" a pod spodem jest napisane sensor. Albo stycznik w zamku maski padł - 8E0953236,albo czujnik poziomu w misce - 1J0907660B
WinterOOOO Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Witam. Pozwolę sobie odgrzać kotleta Panowie problem mam ten sam, mianowicie "OIL SENSOR" i w związku z tym mam małe pytanie. Mój numer tego czujnika to 1J0907660B dzisiaj dostałem używkę tylko że zamiast "B" jest "C". Według VIN-u ma być "B". Czujnik z literka "C" będzie poprawnie pracował czy lepiej nie ryzykować?
Rekomendowane odpowiedzi