Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Radio Concert a zmieniarka. Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie. :hi:

mam taki problem zwiazany z moim radiem. kupilem kabel od zmieniarki i ma on taka mala niebieska wtyczke, domniemam ze to do radia, tylko problem, bo w radiu nie mam takiego gniazda :disgust:

z tego co sie dowiedzialem od sprzedajacego, to ponoc ma pasowac do concerta...

Czy do kazdego concerta mozna podlaczyc zmieniarke?? :mysli:

jesli temat juz byl to przeprasza, ale pisze z telefonu i troche tu ciezko szukac :(

Pozdrawiam,

Opublikowano

wtyczki nie podłacza sie bezposrednio do radia tylko do wiazki idącej od niego za radiem, musisz znaleźć taka kostke skąłdajacą sie z takich samych kostek co twoja kupiona( będą 3 bądź 2 kostki, doczepiasz niebieska tworzy sie taka szeroka kostka i bangla). na vagu prawdopodbnie bedziesz musiałzmienic kodowanie zeby wyrywało zmienarke

ta szeroka kolorwa kostka wchdzi dopiero do radia

Kazdy concert ma sterowanie zmieniarką :wink4:

Opublikowano
  • Autor

wtyczki nie podłacza sie bezposrednio do radia tylko do wiazki idącej od niego za radiem, musisz znaleźć taka kostke skąłdajacą sie z takich samych kostek co twoja kupiona( będą 3 bądź 2 kostki, doczepiasz niebieska tworzy sie taka szeroka kostka i bangla). na vagu prawdopodbnie bedziesz musiałzmienic kodowanie zeby wyrywało zmienarke

dzieki za fachową odpowiedz :good: jutro rozbiore konsole srodkowa i poszukam :kox:
Opublikowano

dzieki za fachową odpowiedz :good: jutro rozbiore konsole srodkowa i poszukam :kox:

wystarczy wyjmij radio i zobacz jakie masz kostki, powinna być jedna kostka składająca sie z 2 innego koloru, są łaczone na wsówki, dopinasz tą niebieska i bangla tak jak na tym schemacie wyzej :wink4:

32_jpg_Thumbnail1.jpg

do tej pierwszej kostki dopinasz(na rysunku nr4)

Opublikowano
  • Autor

eee... mam 3 kostki. dwie czarne i jedna brazowa. w radiu mam miejsce na 4 wtyczki, ale tej czwartej brak ;(

mam te 3 w poziome, tej pionowej brak :mysli:

Opublikowano

Znajdż opis wyprowadzeń do Concerta, bo prawdopodobnie będziesz musiał poprzepinać piny z niebieskiej kostki do do jednej z tych trzech, do tej co ma najwięcej pinów nie pamiętm ile dokładnie, pozostałe dwie są ośmiopinowe.

Opublikowano
  • Autor

Znajdż opis wyprowadzeń do Concerta, bo prawdopodobnie będziesz musiał poprzepinać piny z niebieskiej kostki do do jednej z tych trzech, do tej co ma najwięcej pinów nie pamiętm ile dokładnie, pozostałe dwie są ośmiopinowe.

To się może zgadzać, bo w jednej z tych kostek w sumie są tylko chyba 2 albo 3 piny podłączone, a reszta wolna :good:

Jutro rozbiorę i zobaczę :naughty:[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 18:40_________________________________________________Dysponuje ktoś ową rozpiską? :decayed:

Opublikowano

Kowi a ja nie miałem żadnego problemu z podłączeniem. Mam właśnie bezpośrednio do radia podłączoną zmieniarkę i działa bez problemu. Napisz czemu musi być przez jakieś przejściówki.[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 23:50_________________________________________________A tu masz kolego opis jak to ogarnąć :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=31550.0;highlight=sub+nokia+jak+podłączyć

Opublikowano
  • Autor

dzięki :good: