Opublikowano 13 Października 201114 l witajcie. mam taki problem zwiazany z moim radiem. kupilem kabel od zmieniarki i ma on taka mala niebieska wtyczke, domniemam ze to do radia, tylko problem, bo w radiu nie mam takiego gniazda z tego co sie dowiedzialem od sprzedajacego, to ponoc ma pasowac do concerta... Czy do kazdego concerta mozna podlaczyc zmieniarke?? jesli temat juz byl to przeprasza, ale pisze z telefonu i troche tu ciezko szukac Pozdrawiam,
Opublikowano 13 Października 201114 l jeśli masz radio concert Audi to masz, domniemam, że masz concert I http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgImJbE42UOIPL8fWFPKVx7rNKRkQvQ6usOThxiYfDZL3KknpVq0k4q4WTfw
Opublikowano 13 Października 201114 l wtyczki nie podłacza sie bezposrednio do radia tylko do wiazki idącej od niego za radiem, musisz znaleźć taka kostke skąłdajacą sie z takich samych kostek co twoja kupiona( będą 3 bądź 2 kostki, doczepiasz niebieska tworzy sie taka szeroka kostka i bangla). na vagu prawdopodbnie bedziesz musiałzmienic kodowanie zeby wyrywało zmienarke ta szeroka kolorwa kostka wchdzi dopiero do radia Kazdy concert ma sterowanie zmieniarką
Opublikowano 13 Października 201114 l Autor wtyczki nie podłacza sie bezposrednio do radia tylko do wiazki idącej od niego za radiem, musisz znaleźć taka kostke skąłdajacą sie z takich samych kostek co twoja kupiona( będą 3 bądź 2 kostki, doczepiasz niebieska tworzy sie taka szeroka kostka i bangla). na vagu prawdopodbnie bedziesz musiałzmienic kodowanie zeby wyrywało zmienarke ta szeroka kolorwa kostka wchdzi dopiero do radia Kazdy concert ma sterowanie zmieniarką dzieki za fachową odpowiedz jutro rozbiore konsole srodkowa i poszukam
Opublikowano 13 Października 201114 l wtyczki nie podłacza sie bezposrednio do radia tylko do wiazki idącej od niego za radiem, musisz znaleźć taka kostke skąłdajacą sie z takich samych kostek co twoja kupiona( będą 3 bądź 2 kostki, doczepiasz niebieska tworzy sie taka szeroka kostka i bangla). na vagu prawdopodbnie bedziesz musiałzmienic kodowanie zeby wyrywało zmienarke ta szeroka kolorwa kostka wchdzi dopiero do radia Kazdy concert ma sterowanie zmieniarką dzieki za fachową odpowiedz jutro rozbiore konsole srodkowa i poszukam wystarczy wyjmij radio i zobacz jakie masz kostki, powinna być jedna kostka składająca sie z 2 innego koloru, są łaczone na wsówki, dopinasz tą niebieska i bangla tak jak na tym schemacie wyzej do tej pierwszej kostki dopinasz(na rysunku nr4)
Opublikowano 13 Października 201114 l Autor eee... mam 3 kostki. dwie czarne i jedna brazowa. w radiu mam miejsce na 4 wtyczki, ale tej czwartej brak ;( mam te 3 w poziome, tej pionowej brak
Opublikowano 13 Października 201114 l Znajdż opis wyprowadzeń do Concerta, bo prawdopodobnie będziesz musiał poprzepinać piny z niebieskiej kostki do do jednej z tych trzech, do tej co ma najwięcej pinów nie pamiętm ile dokładnie, pozostałe dwie są ośmiopinowe.
Opublikowano 13 Października 201114 l Autor Znajdż opis wyprowadzeń do Concerta, bo prawdopodobnie będziesz musiał poprzepinać piny z niebieskiej kostki do do jednej z tych trzech, do tej co ma najwięcej pinów nie pamiętm ile dokładnie, pozostałe dwie są ośmiopinowe. To się może zgadzać, bo w jednej z tych kostek w sumie są tylko chyba 2 albo 3 piny podłączone, a reszta wolna Jutro rozbiorę i zobaczę [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 18:40_________________________________________________Dysponuje ktoś ową rozpiską?
Opublikowano 15 Października 201114 l wtyczki nie podłacza sie bezposrednio do radia tylko do wiazki idącej od niego za radiem, musisz znaleźć taka kostke skąłdajacą sie z takich samych kostek co twoja kupiona( będą 3 bądź 2 kostki, doczepiasz niebieska tworzy sie taka szeroka kostka i bangla). na vagu prawdopodbnie bedziesz musiałzmienic kodowanie zeby wyrywało zmienarke ta szeroka kolorwa kostka wchdzi dopiero do radia Kazdy concert ma sterowanie zmieniarką Kowi a ja nie miałem żadnego problemu z podłączeniem. Mam właśnie bezpośrednio do radia podłączoną zmieniarkę i działa bez problemu. Napisz czemu musi być przez jakieś przejściówki.[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 23:50_________________________________________________A tu masz kolego opis jak to ogarnąć http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=31550.0;highlight=sub+nokia+jak+podłączyć