Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Utrata dynamiki po wymiane uszczelki pod głowicą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich

odebrałem samochód od mechanika ,wymieniał uszczelkę pod głowicą po tej wymianie silnik glośniej pracuje i słabiej przyśpiesza (muli się) jaka może być przyczyna?

pozdrawiam

Opublikowano

Sprawdź jak ustawiony jest rozrząd

Opublikowano

ostawienie rozrządu kąt wtrysku i korekcja wterysków moze wtryki ci pieknie wyczyscił szczotą....

Opublikowano

ostawienie rozrządu kąt wtrysku i korekcja wterysków moze wtryki ci pieknie wyczyscił szczotą....

dokładnie :good:
Opublikowano

Ja jeszcze bym sprawdził czy na pewno wszystkie wtyczki są podpięte, przepływka, czjnik temperatury itp. bo to chyba częste że po odebraniu od mechanika nie wszystko jest podpięte :polew:

Opublikowano

a glowice dokrecil? :kox:

a powaznie, na koncu ew. do sprawdzenia kompresja.[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 11:21_________________________________________________dlaczego uszczelka glowicy byla robiona?

Opublikowano
  • Autor

uszczelke musiałem wymienić gdyż od jakiegoś czasu pojawił się spory wyciek plynu między głowicą a korpusem silnika

Opublikowano

sprawdz to co pisalismy.

Opublikowano

sprawdz to co pisalismy.

Nie sprawdzaj sam tylko cisnij do niego i mów mu ze lipa. Bo co to za robocizna jak auto nie jedzie po naprawie.

Pozdro

ZC

Opublikowano

Koledzy a jak się ma coś takiego jak u kolegi do reklamacji, chodzi mi tutaj o to czy jak zakład spie&%li robotę to czy ma to na własny koszt naprawić i np. ściągać głowicę na nowo, dać nową uszczelkę itp? Jak walczyć z takimi co się nie chcą przyznać do błędu?

Opublikowano

Koledzy a jak się ma coś takiego jak u kolegi do reklamacji, chodzi mi tutaj o to czy jak zakład spie&%li robotę to czy ma to na własny koszt naprawić i np. ściągać głowicę na nowo, dać nową uszczelkę itp? Jak walczyć z takimi co się nie chcą przyznać do błędu?

Masz 2 opcje. Albo idziesz do sądu i zakładasz sprawe a 2 mozliwość to taka ze mozesz wysłać sprawe do TV np.: Turbo Kamery i moze oni sie zajmą taką sprawa. Wiadomo ze musisz mieć potwierdzone to ze było zle naprawianoe przez jakiegoś rzeczoznawcwe. A 3 sprawa jak robili to na gębe to nie masz co szukać. Wyprą się wszystkiego. Jak nie masz paragonu albo faktury.

Pozdro

ZC

Opublikowano

Normalnie wal do niego i niech sprawdzi czy wszystko podłączył, nie potrzebne takie oddawanie do mechanika jak zaraz masz poprawiać po papraku..

Opublikowano

a w którym miejscu pojawiało sie dokładnie to chłodziwo. pod króćcem wodnym ??