pawka29 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 witam. postrzępiła mi sie linka od podnoszenia szyby od strony kierowcy, druga też jest nie najlepsza. znalazłem na allegro taki komplecik: http://allegro.pl/audi-a4-01-08-podnosnik-szyby-linka-l-jakosc-i1847875327.html tylko czy warto to kupić? znajomy polecał mi firme z janek koło wawy auto-linka czy ktoś z was tam dorabial linki?
pawka29 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Opublikowano 15 Października 2011 tak uważasz, tylko jestem ciekaw jak długo to wytrzyma. A może znasz tego co to sprzedaje a jeszcze jedno czy ta wewnętrzna uszczelka przyszybowa, ta na ktorą zaklada się boczek tapicerki ma jakieś oznaczenia? bo też muszę wymienić bo jest cała pokrzywiona i za cholere nie mozna jej włożyć. chyba że jest jakiś sposób, może na ciepło.
Stichy Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 No i ja sie WQ.... dzisiaj szyba sie juz nie otwiera - tylko jakies 2cm i dalej nic - dobrze ze mozna zamknac Slychac takowy szelest - nie bede rozbieral dopuki nie bede mial zestawu naprawczego - http://allegro.pl/audi-a4-01-08-podnosnik-szyby-linka-l-jakosc-i2049439217.html
miro_x Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Rafał daj znać jak z jakością tego zestawu. Sam muszę też kupić ale na razie za zimno żeby się za to brać i czekam do wiosny.
Stichy Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Jaki mi dojdzie i zamontuje to dam znac - to za jakies 2 tyg
Bieniek Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 W intercarsie jest zestaw za okolo 180zl. U Tomeksa jezdzi od pol roku i jest git.
miro_x Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Rafał i jak po operacji ? Może być ta linka ?
Rekomendowane odpowiedzi