Miszka82 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Bixy made by Gwerty już leżą w szafie :tongue4: Czekam tylko na przetwornice i żarniki aż dojdą i robię przekładkę.[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 18:23_________________________________________________No to biksy już siedzą :dance: w kurva końcu...nie mogłem patrzeć na te endżele , ale po zmianie lamp jest mega zaczyna wyglądać rasowo a nie wsiowo [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 23:07_________________________________________________aha no i :oklaski: za zmianę
hubtychy Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Jeszcze muszę zamówić białe ledy w pozycję,bo w domu miałem tylko niebieskie i pomarańczowe ledy w kierunki. A tak przy okazji jak nie mam normalnych żarówek to czy przypadkiem na fisie nie powinien wyskoczyć błąd spalonej żarówki
keżor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jeszcze muszę zamówić białe ledy w pozycję,bo w domu miałem tylko niebieskie i pomarańczowe ledy w kierunki. A tak przy okazji jak nie mam normalnych żarówek to czy przypadkiem na fisie nie powinien wyskoczyć błąd spalonej żarówki oczywiście , że wyskoczy błąd ale można założyć rezystorki jakieś , jest gdzieś na forum o tym
hubtychy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tylko że mi żaden błąd nie wyskoczył :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi