MASATO Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 tak tylko pomyślcie ile koszt wycięcia i wspawania dachu 1000zł lekko ... a i tak trzeba później malować, naprawiaj swój dach na pewno wyjdzie dużo taniej.
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 naprawa swojego dachu duzo taniej a jak dobrze ci to zrobi lakiernik to auto zdarzy miec trzech włascicieli zanim cos peknie albo zacznie odpadac
kujawaPGN Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 A nie lepiej do jakiegoś bojlarza autko odstawić... jak nie jest tak źle to może powyciąga... U kolegi wyciągał po gradzie, przyszła polerka i nic nie widać
bania Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja przełożyłem właśnie sam b5 i wiem czym to pachnie lepiej szpachel , jeżeli jesteś pedantem i lubisz bardzo swoje auto .to wymiana poszycie też nie głupi pomysł
vertus69 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Moim zdaniem wartość auta jest już niewielka więc proponuję znaleźć dobrego lakiernika bo wymiana poszycia mija się z celem
McBoss Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 udalo mi sie pozbyc auta !
Rekomendowane odpowiedzi