lukaszk Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Tutaj możemy odbyć wirtualną wycieczkę po całym salonie. http://www.autosalon-singen.de/_virtueller_Rundgang/tourdaten_fuer_website/tour_en.html
Obsession Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 fajny salon, ale szczerze mówiąc liczyłem na jazdę próbną
lukaszk Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 fajny salon, ale szczerze mówiąc liczyłem na jazdę próbną pojeździć zawsze można, po zielonym :>
Gość Prometeo Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Uważajcie żeby nie zarysować bo tam ktoś siedzi i pilnuje
m@riucha Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 ciekawe czy jest tak jak w salonie Ferrari w Warszawie, nie otworzą jeżeli wcześniej się nie umówiłeś? No chyba, że masz facjatę celebryty
Lukasz_mk2 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 "pochodziłem" trochę po tym salonie i co na mnie zrobiło największe wrażenie to RNS-E w Lamborghini Gallardo Spyder (pomarańczowy)
Thom4s Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Widziałem program o tym salonie na Discovery. Sprzedawali wtedy gościowi Koenigsegg'a za prawie €2mln. Na mobile.de dużo ich aut jest fotografowana na tle tego garażu
Rekomendowane odpowiedzi