Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] oświetlenie bagażnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. bylo o niegasnących lampkach bagażnika a mój problem jest zupełnie odwrotny- lampki nie zapalają sie po otwarciu klapy. czy równiez szukac w okolicach zamka?

Opublikowano

Musisz zacząć od sprawdzenia bezpiecznika po żarówki, jeżeli nic w klapie bagażnika jest czujnik który załancza.Słychać go gdy otwiera się bagażnik następuje takie przesunięcie jakby kulka sie przetaczała on właśnie załancza oświetlenie bagażnika.

Opublikowano

lampki w bagaznku zasilane sa z pompy centralnego, jezeli nie swieci sie iswietenie bagaznika zaczalbym od sprawdzenia czy na lampkach jest +12 (ale jezeli centralny dziala to powinno byc) a tak to brak masy ( przelamane przewody w przepustach miedzy bagaznikiem a buda, lub wlacznik kulowy w klapie bagaznika)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

mam pytanie odnośnie tego włącznika kulowego :) .... gdzie on się dokładnie znajduje i jak sie do niego dobrać bo chyba u mnie jest z nim problem .... lampka nie zawsze się zaświeca :( :( jak poruszam klapą to raz działa raz nie :mysli:

Opublikowano

jak ściągniesz tapicerkę z klapy to go zobaczysz miej więcej po lewej stronie klapy, taki czarny plastyk, u ciebie tez mogą być przewody przy zawisie od klapy popękane.

Opublikowano

Nie napisałeś, czy masz Avant czy sedan...

Ale jak masz Avant'a to wtedy problem może być w antenie - cieknie i korozja uszkodziła przełącznik w podsufitce.[br]Dopisany: 15 Listopad 2008, 15:58_________________________________________________

OKEJ, przepraszam, jest w Twoim opisie - lizmuzyna. Zatem nie pomogłem.

Opublikowano

aa sory sedan :) co do przewodów to chyba raczej są całe :mysli: ponieważ jak się już zaświeciło to nimi ruszałem i wszystko ok tylko jak ruszyłem klapą to przerywało ... tak jak by gdzieś styku nie było. przy tym włączniku da się coś pokombinować czy od razu do wymiany :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Podłącze się pod temat, sprawdziłem wszystko,zarówki,bezpieczniki,kable i szukałem tego mikrowłącznika, niestety go nie znalazłem, zdjąłem tapicerke z klapy bagażnika i widziałem tam tylko mechanizm od otwierania zamka centralnego. Poszperałem tam, sprawdziłem ten mechanizm otwierania i nic. Sprawdziłem też dodatkową mase i też nic. Nie mam pojęcia gdzie leży problem. Czy jest taka możliwość,ze ja nie mam tego mikrowłącznika?? Bo go nie znalazłem,jak ktoś może to wrzućcie fotke, dodam ze mam sedana z 97roku,[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 12:30_________________________________________________znalazłem ten mikrowłącznik w zamku,nie bylo kulki, wsadziłem, popatrzyłem te cięgła co tam sa, przyginałem odginałemi sprawdzalem czy wszystko dziala...niestety...nic nie działa :/ jest tak jak było :wallbash: i juz nie wiem gdzie mam tego szukać:/ <hepl>