Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRE] Czy lepiej wcześniej wymienić rozrząd czy zgodnie z instrukcją ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pasek wymienialem przy 130 tys nastepny wymieniam przy 220 jakos ale nie wczesniej tak jak koledzy pisza 120 gwarantuje producent i tyle wytrzyma a wytrzyma i 300 tys przy 130 byl idealny teraz zagladalem i tak samo a mam 190 w poprzednim aucie nie wymienialem wogle paska i tez jezdzil jak niema oznak ze peka albo sie sciera nadmiernie to niema co sobie tylka tym zawracac niewiem kto takie fatum wprowadzil w obieg ze niby co 120 tys i pasek automatycznie peka czy jak? jak ma wade to i po 10 tys peknie niema zasady. w niemczech wywala sie opony na smietnik bo maja wady a bierznik jest idealny a ktos kupuje opone taka od typowego polskiego chandlarza na gieldzie i zaklada ja i co on sie zastanawial kiedy kolwiek dlaczego niemiec ja wywalil na smietnik? i tak to dziala a taka opona ma wiecej zagrorzenia jak :hi:taki pasek bo jak ci walnie to niedosc ze auto rozbijesz to i komus krzywde mozna zrobic :hi: sorka za bledy w pisowni

Opublikowano

2006 r i 96tysi nakrecone ? masz auto od nowosci ?

tak, raz w roku na wczasy, raz na narty i tyle na razie nakręciłem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam a po jakim czasie zalecacie panowie wymianę po raz drugi rozrządu ?

pierwszy raz Niemiec wymieniał przy 115000, a teraz ma najechane 190000 i się tak zastanawiam czy nie pora wziąć się za to ?

zaznaczę że auto kupiłem w zeszłym roku i po Polskich drogach w mieście zrobiłem jakieś 40000 km.

Opublikowano

witam a po jakim czasie zalecacie panowie wymianę po raz drugi rozrządu ?

pierwszy raz Niemiec wymieniał przy 115000, a teraz ma najechane 190000 i się tak zastanawiam czy nie pora wziąć się za to ?

zaznaczę że auto kupiłem w zeszłym roku i po Polskich drogach w mieście zrobiłem jakieś 40000 km.

u mnie jak u ciebie pierwsza wymiana byla przy 115 tys km jak kupile autko mialo 216 a wymienilem rozrzad przy 225 tys km

jak dla mnie mozesz spokojnie jezdzic i zmienic kolo 230tys

pozdro

Opublikowano

Też myślę że nie ma co panikować że odrazu strzeli, dla pewności zdejmij osłonę i obejrzyj go czy nie jest sparciały czy spękany za bardzo i jedz spokojnie na wczasy a rozrząd wymień sobie na spokojnie przed zimą.

pasek nie pęknie na pewno, widziałeś jaki szeroki pas ma TDI? tu chodzi o zupełnie o coś iinnego - o pompę wody, to ona może być sprawczynią problemów