Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Mechanik i jego twórcza wizja odnośnie zawieszenia...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałem się podzielić pewną nowością z dziedziny motoryzacji... :decayed:

Zapytałem się w pewnym warsztacie :gwizdanie: jaką widzi Pan możliwość podniesienia zawieszenia w moim aucie..

a Pan do mnie tak:

Ja bym to zrobił u siebie w ten sposób...do amortyzatora przyspawałbym od innego amortyzatora drugi kielich na którym opiera się sprężyna co podniesie mi auto o 4 cm.. na seryjnym amortyzatorze...

nie wiem czy miałem go śmiechem zabić czy kazać zwrócić koszty za obrazę :polew:

Opublikowano

fajnych masz mechaników :kox:

Opublikowano

a nie lepiej bylo podlozyc amortyzator jakas deska albo belke na trytytkach przymocowac?? haha

mialpomysl no co :polew:

Opublikowano

Haha. Ostatnio też chciałem założyć temat pt. " Wizje mechaników". :naughty:

Jako, że lubię oglądać TVN Turbo to jest tam kilka ciekawych programów dotyczących motoryzacji :kox: No i był ładny test rolls roys-a w którym to jak otworzyło się drzwi to w rancie schowany był parasol. No i opowiadam to koledze, który jest pseudo mechaniorem ( śmiejemy się, że on na naprawę auta daje dożywotnią gwarancje bo ludzie ciągle przyjeżdżają na poprawki). I wtedy on do mnie z teksem: No ale co Ty się podniecasz?? Takie coś to w 3 dni mogę Ci zrobić tylko w tylnych drzwiach :D:polew: :polew: :polew:

Jak to usłyszałem to po prostu odszedłem mówiąc że żelazko włączone zostawiłem :gwizdanie:

Opublikowano

motyw z parasolem był w skodzie superb więc dało by sie może jakoś przerzucić :kox:

Opublikowano

Pewnie byłeś u kowala w kużni :kox:

Opublikowano
  • Autor

Pewnie byłeś u kowala w kużni :kox:

nie, to mówił właściciel bardzo sporego warsztatu samochodowego...

pech chciał, ze moja żona zawiozła tam auto :wallbash: na lawecie po strzale w bulwę na asfalcie i efekt taki, że miska z wielką dziurą.. moja kobieta juz dostała wcześniej szkolenie jakiego oleju powinna używać do PD :naughty: więc się pyta jegomoscia jaki Pan ma olej a On jej, że każdy dobry i wymienia marki...Moja się pyta czy ma Pan Motul to strzelił takiego karpia jakby pierwszy raz na oczy słyszał tą firmę i powiedział, że nie jest w stanie załatwić takiego oleju itd. Więc moja dzwoni do mnie i mówi, żebym jej przywiózł Motul i filtr. Dzwonie do właściciela czy ma chociaż filtr oleju mówi, ze ma bardzo dobrej marki Filtron...aaaaahhhaaaa to ja przywiozę Man albo Knechta cisza w słuchawce i to wszystko...

po przyjechaniu na miejsce moja mówi, że właściciel ma możliwość podniesienia auta i wyszło w jaki sposób opisany na początku.. zrobił swoje i szybko spadałem z tego warsztatu...

Do swojej kobiety mam większą złość, że nie zadzwoniła do mnie i nie powiedziałą co się stało tylko udało się do tego warsztatu ( a mogła do mojego) bo w jej firmie tam serwisują auta :wallbash: :wallbash:

aha jeszcze jedno koleś jak odkręcał i dokręcał pokrywkę filtra oleju to robił to kluczem na łańcuchu powodując zmasakrowanie pokrywki :wallbash: przecież tam stosuję się specjalną nasadkę sporej średnicy :gwizdanie:..

takie proste sprawy i już wykluczają go z mojego rejestru :no:

a jak rozmawiałem ze swoim rzeczoznawcą samochodowym znanym w Polsce który sporo się udziela to powiedział mi, żebym dał mu namiary na tego kolesia to zrobi mu z d*py bigos .... :gwizdanie: nie podałem bo mam dobre serce :wallbash:

Opublikowano

bajkopisarze..... :bag:

:closed:

Opublikowano
  • Autor

bajkopisarze..... :bag:

:closed:

możecie zamknąć..... ale tego właściciela :polew:

Opublikowano

no są patałachy :wallbash: ....