steve69 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 ... czy to rzeczywiscie jest od poduszek silnika - co teraz wydaje sie bardziej prawdopodobne, i dlatego nie chce palic dobrze na zimnym... Może ja czegoś nie wiem, ale co mają poduszki zawieszenia silnika do problemów z uruchomieniem tego silnika? -- Pozdrawiam. Sławek
Pikuś Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 ... W ETCE jest ten element oznaczony nr 48 (rysunek nr 121-41) lecz pisze tylko, że brak jest części zamiennej ... A to nie będzie przypadkiem to?: -- Pozdrawiam. Sławek To jest od AJM ATJ
Paszczak Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 A może tak, co sądzicie pomijając ten przekaznik , dlaczego nie chce palić dobrze i słychać stukot z silnika? Co to może być .? Zawór EGR . . Jakiś pomysł ?
Pikuś Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Przyczyn moze być wiele, czujnik impulsów wał, wałka, synchronizacja, układ paliwowy. Zapjąc vag-a i diagnostyka.
Paszczak Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 Vaga mam podpinalem, i był tylko błąd ma silniku ten co pisałem , a logow robić niestety jeszcze nie potrafię.
Rekomendowane odpowiedzi